Twenteplus
Image default
Business / Business Services

Post bezorgen

Post bezorgen

Wil je graag post bezorgenals bijverdienste? Dan ben je goed bezig! Als bezorger bevind jij je in de buitenlucht en dat terwijl je geld kunt verdienen. Lijkt het je leuk om aan de slag te gaan als postbezorger bij jou in de buurt? In deze blog leggen we je precies uit wat de voordelen zijn van deze baan en waar je aan de slag kunt gaan!

Post bezorgen? Een goed idee!

Als je op zoek bent naar een baan als postbezorger dan ben je bij Post Service helemaal aan het juiste adres. Er staan diverse vacatures online waar je op kunt reageren. Wie weet zoeken ze momenteel wel iemand die de post kan bezorgen bij jou in de buurt. Vul je postcode in op de website van het bedrijf en je ontvangt binnen een uur een mail waarin staat of ze inderdaad op zoek zijn naar een bezorger bij jou in de buurt.

Voordelen

Met post bezorgen kun je eenvoudig en snel een extra zakcentje verdienen. Daarnaast valt deze baan prima te combineren met je studie, andere baan of privéleven. Dit komt doordat je twee dagen werkt; op dinsdag en vrijdag. Het is aan jou dat je zelf de post sorteert en bezorgt op dinsdag en vrijdag tussen 08:00 uur en 18:00 uur. Het grote voordeel van Post Service is dat je een eigen bezorgwijk hebt, je persoonlijk contact hebt met de coördinators, je gebruik kunt maken van de speciale Post Service bezorgersapp en je een vaste kilometervergoeding krijgt indien je in een buitenwijk werkt.

Ook post bezorgen?

Wil je ook graag post bezorgen en wat extra’s verdienen? Neem dan een kijkje op de vacature pagina van Post Service. Hier zie je wat de voorwaarden zijn en ontdek je alle ins en outs van het bezorgen van post.

https://postservice.nl/werken-bij/vacatures/postbezorger/