Twenteplus
Image default
Business / Business Services

Op zoek naar mediation in Amersfoort?

Bent u op zoek naar mediation in Amersfoort om te helpen met een conflict? Dan kunt u goed terecht bij mij, Anniek Schuurs Mediation. Ik ben werkzaam als mediator in Soest, en ben niet alleen gespecialiseerd in mediation, maar heb ook de juridische kennis die vereist is bij het mediëren van conflicten tijdens een echtscheiding, of een arbeidsconflict. Bovendien heb ik ook een gedegen financiële kennis. Op deze manier hoop ik goed genoeg te zijn om u te helpen met het oplossen van uw conflict op een duurzame wijze. Bekijk de mediator Amersfoort.

Anniek Schuurs, voor mediation in Amersfoort

Voor mediation in Amersfoort kan ik er dus voor u zijn, maar wat krijgt u ervoor? Ik kan u in ieder geval snelle en creatieve oplossingen verzekeren voor problemen. Bovendien worden de kosten die u anders had gemaakt met een dure advocaat op deze manier voorkomen! Vaak is het dan ook nog zo dat de oplossing veel fijner is voor alle partijen. Ik werk graag volgens een methode waarbij u de oplossingen in uw eigen hand houdt, door gezamenlijk ze te dragen én op basis van duurzame afspraken. Eén van de dingen waar ik naar streef in het mediëren van een conflict is het behouden van de relatie, en wanneer dat niet mogelijk is het fatsoenlijk beëindigen van een relatie. Hoe dan ook, wanneer u met mij werkt is mijn discretie uiteraard verzekerd.

Anniek Schuurs

Als mediator in Soest probeer ik altijd betrouwbaar en betrokken te zijn voor mijn cliënten. Ik begrijp namelijk dat u door een zware tijd heen gaat, en sta gereed om u erdoorheen te helpen. Zelf ben ik gespecialiseerd in mediation bij scheidingen of zelfs echtscheidingen, familiemediation, arbeidsmediation en werk dus in Soest en Amersfoort. Er zijn een heleboel redenen om ervoor te kiezen om mij in te schakelen. Een aantal van vorige cliënten zijn wanneer er een plan is om te gaan scheiden, of juist om te kijken of u wel degelijk uit elkaar wil gaan. Hoe dan ook, ik sta voor u klaar. Neem vooral contact op via de telefoon of e-mail.