Twenteplus
Image default
Aanbiedingen

Zonnepanelen aanschaffen bij expert Veba

Wij hadden snel nieuwe zonnepanelen nodig op ons kantoor. We hadden namelijk al voor een langere periode zonnepanelen van een ander bedrijf. Alleen deze waren door een heftige bui allemaal eraf gewaaid en beschadigd. Dus vandaar zagen we meteen dat deze zonnepanelen daar niet goed tegen kunnen. HIerdoor hebben we gezocht naar een bedrijf met sterke zonnepanelen die wel iets beter tegen heftig weer konden.

Een goede expert vinden in zonnepanelen

Natuurlijk zijn er niet veel aanbieders van zakelijke zonnepanelen. Daarom moesten we zorgvuldig gaan selecteren zodat we de beste kwaliteit uit het product kunnen halen. Gelukkig bestaat het internet en daar konden we snel al wat bedrijven vinden die ons interessant leken en daar hebben we ons op gefocust. Uiteindelijk kwamen we op de website van Veba Energie terecht waar we zagen dat ze al meerdere projecten hadden gedaan met zonnepanelen en dat hun klanten echt tevreden over hun waren. Dus besloten we contact op te zoeken met dit bedrijf om meer informatie te vragen. We kregen precies de info die we nodig hadden en daarbij ook de offerte hoeveel het ongeveer ons ging kosten. Dat bleek een mooi bedrag te zijn en hebben we een akkoord gegeven. Met daarbij een datum wanneer ze dit zouden installeren.

Een goede keuze gemaakt

Toen de medewerkers van Veba Energie aankwamen waren ze goed voorbereid gekomen en met de zonnepanelen die we graag wilden hebben. Bovendien waren ze ook best snel klaar met het installeren van de zonnepanelen. We dachten echt dat ze meer dan een dagdeel nodig hadden maar waren binnen een paar uur klaar. Bovendien waren ze erg vriendelijk en hadden we ze een lunch aangeboden voor het harde werk. Daarna zijn ze weggegaan en hebben we ze een goede review gegeven.

Contact

Wilt u meer weten over de diensten en producten van Veba Energie? Bekijk dan de website van Veba Energie voor meer informatie en bekijk ook verschillende projecten die ze hebben uitgevoerd en waar ze trots op zijn. Zij staan graag voor u klaar.