Twenteplus
Image default
Aanbiedingen

Beveiliging inhuren voor uw eigen veiligheid

Bij Secret Security Service kunt u beveiliging inhuren. U kunt ons inschakelen als u behoefte heeft aan één van onze beveiligingsdiensten. Naast beveiliging voor personen zijn wij ook gespecialiseerd in profiling en evenementenbeveiliging. Zoekt u beveiliging voor een situatie waarin wij niet zijn gespecialiseerd? Dan helpen wij u ook graag bij het vinden van de juiste beveiliging in ons grote netwerk en bij onze partners. Meer over beveiliging Secret Security Service.

Beveiliging inhuren

Beveiliging inhuren is een dienst die steeds populairder én belangrijker wordt. Door de vele veranderingen in onze samenleving liggen bedreigingen en gevaar steeds meer op de loer. Wij horen steeds vaker op het nieuws dat er iemand is bedreigd en ook afpersing komt steeds meer voor. Wij willen u dit risico niet laten lopen en helpen u graag uw gevoel van veiligheid te vergroten tijdens bijvoorbeeld een groot en druk evenement maar ook tijdens uw dagelijks leven op bijvoorbeeld uw werk of op straat. Een beveiliger kan ingeschakeld worden voor bekende artiesten, VIP’s en vele andere personen die extra beveiliging nodig hebben. Gezien wij collega’s hebben die allen diverse talen spreken, kunt u er ook voor kiezen om een beveiliger in een andere taal dan Nederlands te kiezen als u dit persoonlijker fijner vindt. Als u ervoor kiest om één van onze beveiligers in te schakelen dan doen wij dit geheel naar uw eigen wens. Afhankelijk van de status en de gelegenheid kiezen wij de kleding. Wilt u dat het juist opvalt dat u een beveiliger bij u heeft? Dan gaan onze beveiligers in kostuum. Wilt u juist niet dat het opvalt? Dan gaan onze beveiligers juist in hun ‘casual’ kleding naar de gelegenheid. Voor als het nodig is, zijn alle beveiligers bekend met de verdedigingssport ‘krav-maga’. 

Profiling bij Secret Security Service

Wij zijn bij Secret Security Service naast beveiliging ook gespecialiseerd in profiling. Profiling is een Israëlische methode om de activiteiten van een crimineel of terrorist vroegtijdig te ontdekken zodat wij in het beginstadium de activiteiten kunnen staken door middel van onze interventietechnieken. Het vroegtijdig opsporen van verdacht gedrag is erg belangrijk omdat dit nare situaties kan voorkomen.