Twenteplus
Image default
Business / Business Services

Opslagruimte in Diemen gezocht?

U bent op zoek naar goedkope opslagruimte in Diemen of juist eentje in de buurt van Amsterdam. Heeft u al een kijkje genomen op de website van Opslag020? U kunt namelijk bij ons gewoon een opslagruimte huren voor de laagste prijzen. Een groot voordeel van Opslag020 is dat we meteen kunnen regelen om de spullen op te halen bij u thuis, en dan naar de locatie te brengen met onze haal en breng service, die ook ontzettend goedkoop is! Zo heeft u meteen twee vliegen in één klap geregeld, het kwijtraken van spullen in een huis met overvolle kasten, en meteen ze verhuizen naar de opslagruimte. Allemaal met Opslag020.

De voordelen van een opslagruimte in Diemen

Er zijn een heleboel voordelen om van te genieten wanneer u kiest voor een opslagruimte in Diemen van Opslag020. Wij hebben namelijk niet alleen de goedkoopste opslagruimtes in heel Amsterdam, maar we halen ook uw spullen op. Dat wist u natuurlijk al, maar wist u ook dat de ophaalservice die we u bieden spotgoedkoop is? Daarnaast heeft u ook vierentwintig uur per dag, zeven dagen per week gewoon toegang tot uw opslagruimte. Op deze manier hoeft u nooit uw spullen te missen. Wanneer u bijvoorbeeld uw ski’s in de opslagruimte heeft staan, dan kunt u die bij wijze van spreken de ochtend van vertrek nog ophalen uit de ruimte voordat u gaat rijden. 

Ruime keuze

Er is ruime keuze wanneer u een opslagruimte van ons huurt. We hebben ze in allerlei verschillende soorten en maten. Neem bijvoorbeeld onze kleinste box, het is maar drie kubieke meter in totaal. Dat klinkt als niet heel veel, maar u zult versteld staan van de hoeveelheid ruimte die u hiervoor krijgt, en dat voor slechts €29,- per maand! Wanneer u toch echt meer ruimte nodig heeft, dan kunt u gaan voor onze ruimte van 33 kubieke meters, die voor €119,- per maand beschikbaar is voor uw gebruik. Wanneer u een aantal meubels heeft die in de weg zitten, die u niet wilt verkopen, passen deze hier goed in.