Twenteplus
Image default
Banen en opleidingen

In Nijmegen is diepgaande loopbaancoaching beschikbaar

Heb je wel eens moeite met het maken van belangrijke beslissingen, zoals het veranderen van baan of lastige levenskeuzes? Je bent niet de enige! Veel mensen ervaren dit als een lastig proces met belemmeringen. Hier kan een loopbaancoach uitkomst voor je bieden. Met meer dan 25 jaar ervaring zijn de consultants van MD-act de meest geschikte keuze voor loopbaancoaching als je uit omgeving Nijmegen komt. Dit bedrijf is zowel NIP- als NOLOC-geregistreerd, waardoor de deskundigheid van de projecten volledig gewaarborgd is alsmede de scholing van de coaches zelf.

Bij wie kom je terecht als je kiest voor loopbaancoaching?

In Nijmegen staan verschillende coaches voor je klaar om je loopbaancoaching aan te bieden, om groei op professioneel en persoonlijk vlak te realiseren! Robert Wouterse is een begeleider die persoonlijk betrokken is bij jouw traject, zonder de te bespreken onderwerpen zwaar te maken. Hij focust zich op de verschillende punten van zelfreflectie en het versterken van positieve, krachtige eigenschappen. Mariëlle Damoiseaux helpt mensen om uit het spreekwoordelijke jasje te stappen wanneer datgene wat je doet niet meer vanzelfsprekend voelt. Ze is nuchter en praktisch en onderzoekt buiten de bekende kaders graag met jou wat je waardevol vindt op werkgebied. Daarnaast zal ze ervoor zorgen dat je aan het eind van het traject je eigen kwaliteiten herkent en deze ook efficiënt inzet als basis voor jouw succes.

Ontdek de mogelijkheden van een loopbaancoach op de website

Wil je verzekerd zijn van goede kwaliteit bij jouw keuze voor loopbaancoaching in de buurt van Nijmegen? Bij MD-act geniet je van een tevredenheidsgarantie, zodat je met een gerust gevoel de op maat gemaakte trainingen volgt. De prijzen verschillen per traject en overleg je dus best met een van de professionals. Heb je een eigen onderneming en wil je voor het personeel loopbaancoaching regelen? Voor werkgevers zijn de kosten van een ontwikkelingstraject aftrekbaar. Bekijk de website voor meer informatie of neem contact op om de mogelijkheden te bespreken.

https://md-act.nl/