Twenteplus
Image default
Business / Business Services

Op zoek naar een makelaar omgeving Rhenen

Je hebt een makelaar nodig want je hebt je oog laten vallen op de gemeente Rhenen.Binnenkort ga je fulltime aan de slag bij je nieuwe werkgever in de omgeving van Utrecht. Zeer centraal gelegen in het land, doet het je waarschijnlijk vermoeden dat het  er druk, vervuild en onveilig zal zijn. Echter is het tegendeel waar. Rhenen heeft een mooi en gezellig oud centrum, waar je je prima kan vermaken met een hapje en een drankje. Het is een zeer rustig kindvriendelijk dorp met veel groen en een prachtig fietsnetwerk in de omgeving.  Ondanks dat de drukte en chaos van de randstad op een steenworp afstand liggen, heb je in Rhenen soms het gevoel dat je in de provincie bent beland. Het is dan ook ideaal voor mensen met een gezin en een drukke baan in de randstad. Waar de randstad alle mogelijkheden biedt voor werk en ondernemen, zo heeft  Rhenen alles te bieden voor het gezin en de familie. Je zal dan wel eerst een geschikte makelaar moeten vinden in Rhenen.

 

Goed geholpen door een makelaar uit Rhenen.

Als je daar wilt gaan wonen, dan ga je uiteraard ook op zoek naar een makelaar uit Rhenen. Het is algemeen bekend dat er een enorme krapte is op de woningmarkt. Het zal dan ook niet gemakkelijk zijn om iets te vinden naar jouw smaak en in jouw prijsklasse. De krapte op de woningmarkt wordt aangedreven door een sterk groeiende economie, alsmede door het speculeren op de woningmarkt. Ook de lage rente is een veroorzaker van deze krapte. Hoe gaat een makelaar je, ondanks deze krapte toch aan een woning helpen in deze tijden. Een makelaar is natuurlijk geen op zich staande entiteit. Het beschikt over  een uitgebreid netwerk van andere makelaarskantoren en tussenpersonen. In de private sector zijn de eerste tekenen van verbetering al zichtbaar. Zo is het voor gezinnen met hoogopgeleide tweeverdieners relatief gemakkelijk om een koopwoning te vinden en te financieren. Een makelaar kan hierbij ook een belangrijke rol spelen.

 

Huren in de privésector

Ben je op zoek naar een huurwoning in de private sector in Rhenen, dan kan een makelaar je daar ook bij helpen. Wel zul je dan diep in de buidel moeten tasten, want in deze sector zit je al gauw op een huurprijs van meer 900 Euro per maand.

 

 

Gerelateerde artikelen

Voipzeker | IP of Voip Telefonie

Dartshop Hengelo

Tandarts De Hoek