Twenteplus
Image default
Business / Business Services

Onze industrieverlichting laten doen door Schréder

Het werd de hoogste tijd om weer eens bij Schréder langs te gaan voor een nieuw project. Ik heb namelijk al eerder met dit bedrijf gewerkt en ze doen het zo goed dat ik ze opnieuw iets moest vragen. Mijn bedrijf wordt steeds groter en groter, daarom heb ik weer een groot industrieel pand gekocht waar mijn producten gemaakt konden worden door de geweldige medewerkers van mij. Maar ze hebben natuurlijk ook goed licht nodig om te werken. En toevallig wist ik precies het bedrijf wat ik moest hebben.

Eerder gewerkt met Schréder, altijd goede resultaat

Sinds ik eerder met Schréder had samengewerkt, kon ik makkelijk hun website vinden via het internet en contact met hen opnemen. Toen ik via de telefoon zei van welk bedrijf ik was, wisten ze meteen met wie ze het hadden en dat was leuk om te horen. We maakten meteen een afspraak met elkaar om op hun kantoor te praten over de verlichting in het nieuwe bedrijfspand. TIjdens dat gesprek hebben we meteen de lichtpunten besproken waar deze in het pand kwamen en hoe ze dit gingen aanpakken. Voor de rest had ik veel vertrouwen in hun vakmanschap en kon ik niet wachten tot het eindresultaat.

Weer geweldige verlichting

Ze hebben met een vakkundigheid weer prachtige verlichting opgehangen en gemaakt, waardoor mijn werknemers makkelijk aan het werk kunnen en altijd hun werkzaamheden goed kunnen bekijken. Bovendien waren de medewerkers van Schréder erg vriendelijk en heb ik met ze kunnen lachen om bepaalde grappen. Ik ben super blij met de service van Schréder en als ik ze weer nodig heb voor iets, ga ik zeker weer terug naar hen toe.

Contact

Heeft u ook een bedrijfspand dat verlichting nodig heeft? Of is uw verlichting verouderd en wilt u deze nauwkeurig vervangen? Dan bent u bij Schréder aan het juiste adres! Voor meer informatie over industriële verlichting, kunt u via de website www.schrederindustrylighting.com het assortiment bekijken. Daar staat precies beschreven wat ze allemaal qua diensten voor u kunnen betekenen en waar ze u nog extra mee kunnen helpen.