Twenteplus
Image default
Business / Business Services

Leer veilig te werken met een reachtruck

Een goede reachtruckopleiding zal de kosten en de veiligheid positief beïnvloeden. Bovendien is een onderneming in het kader van de Arbo-wet verplicht de werknemers van grondige instructies te voorzien, ook met betrekking tot reachtruck en veiligheid. 

Basisopleiding reachtruck voor beginners

De basisopleiding is speciaal voor beginners, wij leren heb de reachtruck in de puntjes te beheersen. Met verschillende soorten opdrachten zal de cursist gevoel krijgen hoe een reachtruck bestuurd dient te worden. Wij richten ons voornamelijk op de veiligheid en praktijk. Tevens wijzen we cursisten op de gevaren en wij leren ze ten alle tijden goed om zich heen te kijken. Door onze goede reachtruckopleiding zijn ook de onervaren reachtruckchauffeurs in staat om aan het eind van de opleiding veilig en verantwoord met de reachtruck te rijden. 

Veilig werken met de reachtruck voor gevorderden

Deze reachtruckcursus is bedoeld voor personen die een reachtruck besturen en al over enige ervaring beschikken. Chauffeurs die bijvoorbeeld aan de eisen van de Arbo-wet en verzekeraars wil voldoen kunnen de opleiding veilig werken met de reachtruck volgens en zo hun reachtruckcertificaat behalen. Omdat deze mensen al enige ervaring hebben kunnen wij daarom de cursus sneller volbrengen. De nadruk ligt bij deze cursus op de praktijk. En we besteden extra veel aandacht aan de fout aangeleerde handelingen. Verder zullen we de behendigheid vergroten met onze speciale oefeningen. 

Herhalingscursus reachtruck voor experts

De herhalingscursus is bedoeld voor de reachtruckchauffeur die al in het bezit is van een reachtruckcertificaat waarvan de geldigheid is verlopen of binnenkort gaat verlopen. De reachtruckchauffeurs die willen voldoen aan de eisen van de Arbo-wet en verzekeraars kunnen de herhalingscursus reachtruck volgen en zo de geldigheid van het reachtruck certificaat verlengen. Deze opleiding bevat vele speciale oefeningen om zo de eerder geleerde informatie op te frissen. Ook wordt er nadrukkelijk aandacht besteed aan wat de reachtruckbestuurders de afgelopen jaren in de praktijk is tegengekomen.

http://www.blomopleidingen.nl/