Twenteplus
Image default
Business / Business Services

Iemand verrassen met een typisch Hollands souvenirtje?

Typisch Hollands souvenirtje

Drop, stroopwafels en kaas: het zijn stuk voor stuk typisch Hollandse producten. Hartstikke leuk om te geven aan iemand als souvenir, maar dit zijn geen blijvende producten omdat je het kunt opeten. Wil je echt een typisch Holland souvenirtje geven aan iemand waar de ontvanger lang van kan genieten? Lees dan gauw verder, want wij weten iets waarmee je zeker indruk kunt maken op de ontvanger.

Unieke souvenir kopen uit Holland

Wil je iemand echt verrassen met een unieke souvenir uit Holland? Dan raden we je aan om houten tulpen te geven. Deze kun je bestellen op de website van Nijhuis. De houten tulpen zijn verkrijgbaar in diverse vrolijke kleuren en staan prachtig in een vaas in een woonkamer. Het is een uniek product, want elke tulp wordt helemaal met de hand geschilderd. Daarnaast zijn ze afgewerkt met hoogwaardige lak, waardoor ze altijd mooi blijven.

Aanbod

De houten tulpen die je kunt kopen zijn verkrijgbaar in diverse uitvoeringen. Daarbij kun je kiezen uit zowel een klein als groot boeket en kun je kiezen uit een boeket in één kleur of een gemengd boeket. Wat je smaak ook is: je vindt het op de website van Nijhuis. Neem dus gerust een kijkje tussen het ruime aanbod en maak je keuze.

Waarom dit souvenirtje bestellen?

Met de houten tulpen van Nijhuis kun je iemand erg verrassen. Het is hét geschikte cadeau om te geven voor Moederdag, een verjaardag of aan bijvoorbeeld een uitwisselingsstudent die tijdelijk in Nederland is. Kortom: er zijn een hoop gelegenheden te bedenken waarom dit een passend cadeau is. Neem een kijkje op de website en ontdek het aanbod.