Twenteplus
Image default
Business / Business Services

Hoveniersbedrijf Veenendaal als je een paradijs op aarde wilt

Veel huiseigenaren zoeken naar ideeën voor hun tuin door de verschillende tijdschriften door te bladeren voordat ze contact opnemen met Exalto Hoveniers, een hoveniersbedrijf in Veenendaal. Af en toe valt een beeld zo in de smaak dat je zou willen dat datgene dat je in het tijdschrift ziet, gekopieerd kan worden naar je eigen achtertuin. Soms blijkt echter dat het concept heel mooi is, maar helaas niet zo gemakkelijk te vertalen is naar jouw achtertuin. Misschien is de schaal te groot voor de tuin of past de stijl niet bij het huis. Misschien zouden de planten onze winters niet overleven. De beste manier is dat het ontwerp uw persoonlijkheid weerspiegelt, een aanvulling vormt op het huis en gebruik maakt van planten die passen bij het Nederlandse klimaat en er geluisterd wordt naar jouw specifieke wensen..

Hoveniersbedrijf Veenendaal vraagt om je verlanglijstje

Hoveniersbedrijf Veenendaal begint met je verlanglijstje bij het ontwerpen van een voor jou aantrekkelijke tuin. De tuin moet je persoonlijkheid weerspiegelen. Het uitdrukken van jouw ideeën en voorkeuren in woorden werkt als een springplank voor Henk-Jan Exalto. Hij denkt samen met jou na over de manier waarop jij je zomerdagen wilt doorbrengen. Wil je de speelse fantasierijke ruimte waar je als kind zo van genoot opnieuw creëren? Of ben je op zoek naar een zonnige groentetuin die gescheiden is van een schaduwrijke, buitenruimte? Wat je wens ook is, hij interpreteert wat jij wilt en maakt een ontwerp.

Hoe wil je de tuin gebruiken?

Hij ziet je tuin als een verlengstuk van je huis, een ruimte vol potentieel, met ruimte om te spelen, te dineren, uit te rusten en vooral om weer in contact te komen met de natuur. Een tuin zal altijd het beste werken als hij goed aansluit bij je persoonlijke levensstijl; hoeveel tijd je buiten doorbrengt en hoe je de tuin wilt gebruiken. Hoe praktischer en nuttiger de ruimtes die hij in je tuin creëert, hoe groter de kans dat je het fijn vindt om die tuin te verzorgen en te onderhouden. Als je echter een levensstijl hebt die je niet toestaat om veel tijd buiten door te brengen, dan kun je je beter concentreren op het creëren van prachtige uitzichten die zichtbaar zijn vanuit de ramen waar je het meest naar buiten kijkt. Kortom, neem gerust vrijblijvend contact op met Exalto Hoveniers om een beter beeld te krijgen van de vele mogelijkheden waarbinnen jouw persoonlijke wensen uitgevoerd kunnen worden.