Twenteplus
Image default
Business / Business Services

Een cartoonist inhuren bij Cartoontime

Bij Cartoontime kunt u een cartoonist inhuren voor feesten en partijen. Met al meer dan 20 jaar ervaring kan ik een prachtige ervaring toevoegen aan uw feest, bruiloft, party, bedrijfsuitje, jubileum, opening van een winkel, beurzen, festivals en braderies. Met mijn mobiele tekentafel verplaats ik me door het publiek en teken ik mensen terplekke. Er is zelfs een mogelijkheid om toepasselijke Franse muziek te draaien op de achtergrond door mijn eigen ingebouwde geluidsinstallatie in mijn karretje.

Cartoontime

Cartoontime is opgericht door Erwin Hogeboom, deel van een cartoonistenfamilie. Zijn vader Gerrit Hogeboom en zijn broer Rene hebben het cartoonvak ook jarenlang uitgeoefend. De tekenstijl van Gerrit Hogeboom bleek een waar succes en deze wordt nu doorgezet door Erwin. Naast cartoons tekenen is het bij Cartoontime ook mogelijk om een gezellige Montmarteplek te creëren, inclusief karakteristieke Franse muziek. Dit is bijvoorbeeld erg leuk bij buitenoptredens en in ruimtes waar geen achtergrondmuziek is. Dit verhoogt de sfeer aanzienlijk. Hiernaast is er ook een optie om Erwin in te huren als muzikaal entertainer. Hij is afgestudeerd als klarinettist aan het conservatorium in Amsterdam en al lange tijd werkzaam als beroepsklarinettist. Tijdens zijn conservatoriumopleiding heeft hij zich toegelegd op het spelen van diverse muziekstijlen, waaronder de klezmermuziek en lichte muziek.

Mogelijkheden

De optredens zijn zowel geschikt voor particulieren als voor bedrijven en kunnen overal plaatsvinden, zowel binnen als buiten. Buiten moet het vanwege al mijn materialen echter wel regenvrij kunnen worden gehouden. Meestal maken mensen alleen gebruik van de vaardigheden als cartoonist, maar het muzikale entertainment past er ook erg goed bij. Een cartoon is altijd een origineel en uniek cadeau. Al veel mensen hebben daar gebruik van gemaakt. Digitale cartoons worden ook vaak besteld, bijvoorbeeld voor (trouw)kaarten. Op bedrijfsfeesten kan er ook extra entertainment worden toegevoegd met de cartoons van Erwin. Zowel getekend worden als meekijken is een lust voor het oog en geweldig om mee te maken. Er wordt altijd veel gelachen en het is zelfs mogelijk om een hele MontMartre hoek te creëren. Kijk voor alle mogelijkheden en leuke recensies op de website en neem meteen contact op om uw eigen feest nog leuker te maken!