Twenteplus
Image default
Business / Business Services

Houtenpicknicktafelkopen.nl

U herinnert zich vast nog een vakantie waarbij u lekker heeft gegeten aan een houten picknicktafel. Zo’n mooie houten, degelijke tafel komt u tegenwoordig niet meer zo vaak tegen, ze zijn een schaars goed geworden, niet alleen doordat er minder picknicks gehouden worden. Gelukkig kunt u voor een ambachtelijk gemaakte houten picknicktafel nog altijd bij ons terecht, houtenpicknicktafelkopen.nl! Wij maken en ontwerpen ambachtelijke, handgemaakt, duurzame houten picknicktafels voor onze klanten, en dat doen we met veel aandacht en liefde voor ons werk. De tafels die wij produceren zijn ieder met de hand gemaakt, dat houdt in dat we niet aan massaproductie doen. Daarom is iedere tafel die we maken toch een beetje uniek.

Een degelijke picknicktafel van hout

Een degelijke houten picknicktafel ziet u tegenwoordig niet veel meer rond liggen, maar het kan toch leuk zijn om zoiets in de tuin te hebben staan om in de zomer aan te kunnen zitten en eten. Naast picknicktafels maken we ook tuintafels en banken voor onze klanten, deze zijn uiteraard ook allemaal met de hand gemaakt. Al onze producten worden gemaakt van eikenhout of douglashout, deze soorten zijn stevig en gaan lang mee. De plankdiktes waarmee we werken zijn 5-7cm, en iedere plank kan wel 150 tot 200 kilo wegen! Zo krijgen we zeer zware tafels, die ook weer heel lang mee kunnen gaan en gewoon oerdegelijk zijn!

Maatwerk

Maatwerk is wat we doen. Ondanks het feit dat iedere tafel door ons met de hand gemaakt wordt, is het wel mogelijk om meerdere tafels tegelijk voor u te maken. Wel het liefst in overleg, maar we doen het graag. Onze klantenkring bestaat voornamelijk uit bedrijven, de horeca, particulieren en hoveniers. Bent u benieuwd naar onze bestverkochte producten? Deze kunt u vinden in onze webshop. Het is echter ook mogelijk om bij ons maatwerk tuinmeubelen te bestellen die speciaal voor u ontworpen worden.

Kies voor houtenpicknicktafelkopen.nl

Waarom voor ons kiezen? Wij maken al onze producten met de hand in Nederland, waarvan ieder product uniek is, u eenvoudig kunt betalen met iDeal of PIN én we kunnen in Nederland en België bezorgen. Dat is wel zo makkelijk.