Twenteplus
Image default
Business / Business Services

Hoger scoren op Funda.nl met professionele woningfotografie

Wist u dat u Funda aanmeldingen met woningfotografie hoger laat ranken? Daarnaast zorgt woningfotografie natuurlijk voor een goede presentatie van woningen aan potentiële kopers. De fotografie kan worden uitgebreid door 3D-fotografie en hoogtefotografie. 3D-fotografie zorgt voor een unieke online beleving, waarbij potentiële kopers virtueel kunnen rondwandelen in een bepaalde woning. Hoogtefotografie wordt gedaan met een hoogtestatief van wel zes tot acht meter. Dit zorgt ervoor dat de woning in combinatie met zijn directe omgeving in beeld wordt gebracht. Ideaal wanneer de omgeving van een woning van meerwaarde is.

Meer dan alleen Woningfotografie

Naast Woningfotografie verzorgt Vastgoedfotovideo ook video tours en dronefoto’s en videografie.

Door middel van een video tour worden potentiële kopers als het ware meegenomen door de woning. Met zo een video is er een dynamische beleving, waarmee gevoel en sfeer kan worden overgebracht. Dit zorgt voor een bewezen effectievere bezichtiging.

Echt indruk kan worden gemaakt met dronefoto’s en videografie. Op deze manier worden potentiële kopers een perspectief gegeven dat ze zelf niet kunnen zien, als ze het huis bezichtigen. Denk hierbij aan een perspectief waarin de gezellige wijk, een speeltuin of een dichtstbijzijnde supermarkt kan worden gezien. Meer over woningfotografie Vastgoed Foto & Video.

Inmeten en plattegronden

Naast de woningfotografie kan een plattegrond veel extra informatie geven over een woning. Om te voorkomen dat potentiële kopers een foutieve plattegrond te zien krijgen, is het van belang om een woning in te meten. Wij van Vastgoed Fotovideo kunnen deze ingewikkelde taak van u overnemen. We zullen op locatie conform de wettelijk geldende norm ‘Meetinstructie Gebruiksoppervlakte’ gebaseerd op de NEN 2580 te werk gaan. De resultaten van het inmeten zouden eventueel ook geleverd kunnen worden in een NEN 2880 meetrapport.

De volgende stap is een plattegrond. We kunnen hierbij voldoen aan verschillende wensen. We leveren plattegronden in kleur in zowel 2D als 3D. Door middel van een plattegrond krijgen potentiële kopers een goed beeld van de verschillende ruimtes en de mogelijkheden van een woning.

Snelle levering

Wanneer u een opdracht bij ons plaatst, zullen we nog in dezelfde week een afspraak inplannen. In deze afspraak zullen we efficiënt aan het werk gaan met al uw eisen. Na deze afspraak kunt het beeldmateriaal al binnen 48 uur of eerder downloaden. Zo bent u verzekerd van een snelle en efficiënte levering. Vraag vrijblijvend een offerte aan via onze website https://vastgoedfotovideo.nl/  om onze scherpe tarieven te ontdekken.