Twenteplus
Image default
Dienstverlening

Waarbij kan Shiatsu therapie u helpen?

Bent u al bekend met Shiatsu therapie? Deze alternatieve geneeswijze doet wonderen voor het stimuleren van de energiestromen binnen het lichaam. Een therapeut weet, na het horen van uw specifieke klachten, welke drukpunten hij of zij moet benadrukken tijdens een ontspannende massage. Al na één therapiesessie voelt u het resultaat. Het voelt alsof uw lichaam zich heropent voor goede impulsen. U voelt zich gelijk beter!

Nuttig bij diverse kwalen een aandoeningen

Het mooie aan Shiatsu therapie is dat het niet bestemd is voor één specifieke kwaal. Dankzij de stimulerende werking die deze alternatieve geneeswijze heeft op het lichaam, kan het ingezet worden voor diverse klachten en aandoeningen. Het mooie is dan ook dat iedereen er ook daadwerkelijk iets aan heeft. Het kan natuurlijk niet elke kwaal genezen, maar voor sommigen met een chronische aandoening is verlichting ook al een hoop waard.

Het nut bij mentale klachten

Shiatsu is dus inzetbaar bij een breed scala aan klachten. Ten eerste zijn er de mentale klachten. Misschien heeft u al een tijdje last van stress. Uw werk eist veel van u, u heeft een hoop deadlines of in uw privéleven loopt het even niet zo gesmeerd als u graag zou willen. Deze alternatieve geneeswijze kan u helpen om stress te verminderen. Sowieso helpt een goede massage hierbij. U voelt meteen de verlichting.

Het nut bij fysieke klachten

Ook bij fysieke klachten kan Shiatsu therapie u verder helpen. Door de focus te leggen op de juiste drukpunten tijdens de massage, voelt u meteen verlichting. Door meer sessies te doen, zult u uzelf al snel beter voelen en zullen sommige klachten verminderen of zelfs geheel verdwijnen. Bij chronische aandoeningen is de verlichting die mensen voelen voor velen al een grote zegen.

Waar kan ik deze vorm van therapie ontvangen?

Waar u ook woont in Nederland, u bent welkom bij therapeute Maria van der Sar, gevestigd in Tilburg (Noord-Brabant). Zij is een echte aanrader en geliefd onder haar klanten. Niet voor niets vindt u online veel lovende recensies over haar praktijk in Tilburg, in het midden van de provincie Noord-Brabant.

https://www.mariavandersar.nl/