Twenteplus
Image default
Business / Business Services

Het Zweedse landschap

Als je denkt aan de Zweedse landschappen, kom je al snel bij de grote meren en gigantische bossen uit. Dit staat dan weer in contrast met de steden in het verre Scandinavië, die vaak grijs en grauw ogen. De huizen in de stad zijn vaker van beton en de natuur lijkt ver te zoeken. Echter, lang niet alle huizen zijn van beton, want hoe verder je de bossen in trekt, hoe meer houten huizen je tegen zal komen. In verschillende kleuren kom je ze tegen, waarbij er geen één last lijkt te hebben van afgebladderde verf. Als je dan door je eigen raam kijkt, zie je hoe jouw eigen tuinhuisje wel weer eens een likje verf zou kunnen gebruiken. Hoe kan het dan dat de Zweden nooit afgebladderde verf hebben, terwijl jij jaarlijks de verf er weer bij moet pakken?

Het afbladderen van verf is het gevolg van slechte vochtregulatie. Wanneer de verf het vocht niet reguleert en niet goed hecht aan het houten oppervlak, zal de verf afbladderen zodra het hout zich uitzet en weer krimpt. Om dit te voorkomen, raad Moose Färg zijn houtbeits aan naar het Zweedse recept. Het scandinavisch design is hét voorbeeld voor onze houten schuttingen, tuinhuizen en blokhutten. De houtverf is gemaakt op basis van natuurlijke oliën en chemicaliën, waardoor de verf zeer duurzaam is. Hoewel de temperatuur in Zweden niet te vergelijken valt met die in Nederland, kunnen we zeker de kunst van de noorderburen afkijken. Kies daarom voor de houtbeits van Moose Färg voor het optimale resultaat na het verven van de schutting of het tuinhuis.

Heb jij ook herhaaldelijk last van afgebladderde verf? Kies dan voor kwaliteit en geniet van de voordelen van de houtbeits van Moose Färg. Lees op de website over handige tips of ervaringen van anderen.

https://www.moosefarg.nl/