Twenteplus
Image default
Industrie

Breng uw product succesvol op de markt met behulp van dit ontwerpbureau

U heeft een fantastisch idee voor een nieuw product en wilt dit nu graag op de markt brengen. Daar kunt u wellicht wel wat hulp bij gebruiken. Er zijn namelijk veel aspecten die een belangrijke rol spelen bij het complexe proces van productontwikkeling. Alleen wanneer de productontwikkeling juist wordt uitgevoerd, wellicht met de hulp van een ontwerpbureau, is de kans het grootst dat het een succesvol product wordt. Maar waar vindt u nu precies een dergelijke specialist?

Laat u begeleiden gedurende het proces

Het realiseren van een succesvol product is verre van eenvoudig. Schakel daarom de hulp in van een specialist zoals Lencon. Zij bieden flexibele ondersteuning met productontwikkeling waar en wanneer u het nodig heeft. Dit ontwerpbureau staat u bij gedurende het volledige proces voor uw nieuwe product. Denk hierbij aan het ontwerpen, ontwikkelen en assembleren en ze leveren hierbij producten aan voor zowel startups als multinationals.

Technische oplossingen voor uw organisatie

Dit bedrijf biedt tevens specialistische technische kennis die flexibel inzetbaar is middels detachering van specialisten voor engineering. De tijdelijke medewerkers die dit bedrijf voor detachering aanbiedt kunnen flexibel ingezet worden bij u op locatie. Deze engineering professionals kunnen zowel junior, senior of als (technische) projectleiders zijn. Maar net voor welk project u tijdelijk extra capaciteit nodig heeft! Na een korte kennismaking kunnen de engineering medewerkers uit de detachering meestal al binnen enkele dagen of weken bij u aan de slag.

Neem contact op

Bent u op zoek naar een ontwerpbureau die u volledig kan ontzorgen met het ontwikkelen van een nieuw product? Lencon helpt u graag om ook van uw product een succes te maken! Wilt u meer weten over de detachering van specialisten in engineering? Neem dan contact op met dit bedrijf via hun website. Dan vertellen ze u graag meer over de diensten die zij leveren.