Twenteplus
Image default
Industrie

Een diamantzaagblad van hoge kwaliteit

Wanneer u onderdelen voor machines nodig heeft, dan is het belangrijk dat u deze koopt bij een ervaren specialist. Door uw machineonderdelen te kopen bij een professional bent u namelijk verzekerd van de hoogste kwaliteit. Het bedrijf Diacom is een specialist in onderdelen voor machines. In de fabriek van Diacom in Nederland maken ze gebruiksvriendelijk gereedschap en machines van hoge kwaliteit. Het team vol ervaren vakmensen creëert en produceert de beste toepassingen, die u tegen een scherpe prijs kunt aanschaffen.

Al uw diamantgereedschap van een ervaren specialist

Deze specialist heeft met name op het gebied van diamantgereedschap, zoals een diamantzaagblad, grote expertise. Heeft u voor uw project een diamantzaagblad nodig? Twijfel dan niet om de hulp in te schakelen van dit deskundige bedrijf! De bladen van Diacom zijn geschikt voor diverse machines. Het hangt met name af van het toerental en het beschikbare vermogen van de machine welk diamantzaagblad u nodig heeft. De specialist lever onder andere bladen voor machines zoals: elektrische en motor handzaagmachines, vloerenzaagmachines met verschillende pk’s en kw’s en wandzaakmachines. De fabrieksmedewerkers solderen en lassen de diamantzaagbladen zelf en zijn erg flexibel in de mogelijkheden. Zo solderen en lassen ze verschillende diameters: van 200 millimeter tot 1600 millimeter. Daarnaast zijn ook overige kenmerken zoals segmentdikte, toepassingen en het asgat ook mogelijk om helemaal op maat te maken voor uw machine. Zo heeft u altijd het juiste blad voor uw machine.

Kies voor uitstekende kwaliteit en service

Diacom produceert werkelijk voor elke toepassing en machine een geschikt blad. De bladen die deze specialist produceert blinken uit in levensduur en zaagsnelheid. Daarbij hebben ze jarenlange ervaring in de industrie en enorm veel kennis opgebouwd. De technische adviseurs staan altijd klaar om u met veel deskundigheid te adviseren. Dit bedrijf kiest altijd voor een werkende oplossing op maat. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met het bedrijf.

https://www.diacom.nl/b2c/