Twenteplus
Image default
Industrie

Deskundige plaatbewerking voor diverse branches

Wanneer u werkzaam bent in de machinebouw of staalbouw en uw plaatbewerking wilt uitbesteden, is een betrouwbare handelspartner die uitstekende producten levert tegen een marktconforme prijs van grote waarde. U wilt uiteraard vakmanschap en kwaliteit als het om uw materiaal gaat. Ga in zee met een toonaangevend bedrijf op het gebied van gefabriceerde halffabricaten en kies voor M. den Oudsten Buigwerken. Zij bieden verschillende diensten aan voor uw plaatbewerking zoals plasmasnijden, plaatwalsen, profielwalsen, zetten en lasersnijden. Dit doen ze allemaal met een uitgebreid, gevarieerd en uniek machinepark.

Vakkundig aan de slag voor diverse disciplines

M. den Oudsten Buigwerken ligt centraal gelegen in Nederland, namelijk op industrieterrein Remmerden te Rhenen. Vanuit daar voeren zij al vele jaren vakkundige plaatbewerking uit voor verschillende disciplines. Plaatbewerking is namelijk vakwerk en lang niet iedereen beheerst dit of is in staat het correct uit te voeren. Dit bedrijf werkt met echte vakmensen en de allerbeste en modernste machines. U laat de plaatbewerking dan ook met een gerust hart aan hen over! Of u nu uw plaat tot een klein of extreem groot formaat bewerkt wilt hebben – zij regelen het voor u. Zij zorgen ervoor dat er snel, flexibel en vakkundig geproduceerd wordt voor diverse disciplines. Zo bestaan hun marktsegmenten uit:

  • Infra
  • Staalbouw
  • Transport
  • Machinebouw
  • Scheepsbouw

Uw ideale partner

M den Oudsten Buigwerken is gespecialiseerd in lasersnijden, plasmasnijden, zetten, plaatwalsen, profielwalsen en het knippen van staal en non-ferrometaal. Heeft uw bedrijf hier behoefte aan? Dan is uw opdracht bij hen in goede handen. Zij beschikken over een grote voorraad staal, waardoor u niet voor iedere opdracht zelf grondstoffen aan hoeft te leveren. Of u nu een opdracht heeft voor plaatbewerking binnen de scheepsbouw of voor een halffabricaat voor de machinebouw – zij gaan geen uitdaging uit de weg. Wilt u graag meer informatie? Neem contact met hen op en de medewerkers staan u graag te woord.

https://www.mdenoudsten.nl