Twenteplus
Image default
Dienstverlening

Videowalls als audiovisuele oplossing met extra creativiteit

Heeft u een winkelruimte, evenement of kantoor waar u op een creatieve wijze iets onder de aandacht wilt brengen? Trek dan de aandacht middels een videowall van Digital Signage Store. Hiermee zorgt u dat de informatie die u wilt tonen opvalt. Bij deze videowall worden meerdere flat panel displays of projectoren voorzien van data en video signalen. Kies hierbij zelf of u de videowall uitrust met bezel en/of audio. En wilt u daarbij meerdere video inputs of juist slechts een enkele input? Bovendien is het ook een optie om een verzameling beeldschermen als één groot scherm weer te geven of om juist de individuele schermen te gebruiken. Kortom, de mogelijkheden zijn eindeloos!

Volledig ontzorging, van advies tot installatie

Digital Signage Store verzorgt alles wat u nodig heeft voor ieder type videowall. Ze luisteren graag naar uw wensen en geven daar uiteraard graag advies over. Vervolgens bieden ze u een compleet pakket aan waarbij u wordt voorzien van videowall monitors, ophangsystemen, processors, software, controller en installatie. Zij beloven dan ook dat voordat ze vertrekken, er een prachtige werkende videowall bij u hangt.

De verschillende toepassingen

Wenst u graag een videowall monitor, software, processor of controller? Of graag Picture-in-Picture (PIP) als Picture-aside-Picture (PAP) outputs toepassen? Zij doen het voor u! In de meeste gevallen wordt er gewerkt met de merken LG en/of Philips videowall displays, maar ze maken ook gebruik van andere merken met verschillende formaten. Geheid dat er iets voor u tussen zit!

Laat vrijblijvend een offerte opstellen

Dit bedrijf biedt u graag een compleet pakket aan tegen een goede prijs. U weet van tevoren precies wat u krijgt, want er wordt een transparante offerte op maar opgesteld. Bent u benieuwd hoe de verschillende toepassingen eruit zien? Bezoek hun showroom om een goede impressie te krijgen. Neem contact op om uw wensen te bespreken en de mogelijkheden door te nemen.

 

https://www.digitalsignagestore.nl