Tandwielen en machineonderdelen van superieure kwaliteit

Hoge kwaliteit is in het geval van machineonderdelen en tandwielen van groot belang. Deze voorwerpen, soms heel klein, kunnen namelijk een zeer grote rol hebben binnen een bedrijf. Machines houden een bedrijf draaiende en zorgen ervoor dat er omzet kan worden gemaakt. U wilt kunnen vertrouwen en bouwen op uw eigendommen. Bij Machinefabriek Krimpen werken vakmannen die onder andere gespecialiseerd zijn in tandwielen en machineonderdelen. Er worden binnen dit bedrijf dan ook enkel producten van hoogwaardige kwaliteit geproduceerd en geleverd. In de tandwielenfabriek kunnen alle denkbare vertandingen gemaakt worden en machineonderdelen worden geproduceerd voor nieuwbouw, maar ook gerepareerd en gereviseerd.

De kracht van een CNC-machine

Wanneer er een tandwiel aangeschaft moet worden, dient deze nauwkeurig geproduceerd te zijn tot op de millimeter. Met behulp van een moderne CNC-machine kan een tandwiel zeer zorgvuldig en precies gemeten worden. Uiteraard heeft de machine ook nog andere nuttige functies. Zo kan er bijvoorbeeld bij een revisie beoordeeld worden of een tandwiel vervangen dient te worden of niet. Ook kan een CNC-machine gegevens achterhalen van een tandwiel waar geen informatie over bekend is. Tot slot is de machine in staat een aantal dingen te controleren. Machinefabriek Krimpen beschikt over een CNC-machine. Dit zorgt er mede voor dat ze hun eigen geslepen en gefreesde tandwielen nauwkeurig kunnen controleren en daarnaast worden tandwielen die door anderen zijn gemaakt ook gecontroleerd met behulp van de machine.

Revisie en reparatie van machineonderdelen

Naast het aanschaffen van nieuwe machines is het ook mogelijk om een machineonderdeel te reviseren en repareren. Bij intens gebruik van een machine kan het namelijk zijn dat er een onderdeel vervangen dient te worden. Het vervangen van een machineonderdeel is stukken goedkoper dan de aanschaf van een geheel nieuwe machine. Bij een revisie wordt een machine geheel gecontroleerd. Aan de hand hiervan wordt er vervolgens gekeken of er onderdelen hersteld, gerepareerd of vernieuwd moeten worden. Bij Machinefabriek Krimpen kunt u zelfs terecht voor een revisie en eventuele reparatie wanneer u niet meer over de originele tekeningen van de machine beschikt.

https://www.machinefabriekkrimpen.nl/