Twenteplus
Image default
Dienstverlening

Zoekt u een goede huisarts in Eindhoven?

Bent u al een tijdje op zoek naar een goede huisarts in Eindhoven? Dan is Huisartsenpraktijk Keunen precies waar u naar zoekt. Deze huisartsenpraktijk beschikt over deskundig en professioneel personeel. In de praktijk werken totaal twee dokters, twee praktijkondersteuners en een secretaresse. Zijn gaan allemaal zorgvuldig te werk zodat zij u zo goed mogelijk van dienst kunnen zijn. Als u ziek bent, hoeft u enkel contact met hen op te nemen en zij zullen u zo snel mogelijk informeren over de mogelijkheden voor een consult. Tijdens dit consult kijkt een dokter wat hij verder voor u kan betekenen.

Plan via het online portal zelf een consult in

Als u een breed pakket voor zorg op maat heeft, komen zij zelfs ter plaatse de diagnose uit voeren. Mocht een verwijzing naar een specialist noodzakelijk zijn, gebeurt dit snel dankzij het nauwe contact met de specialisten van het Maxima Medisch Centrum, het St. Anna Ziekenhuis en het Catharine Ziekenhuis.  Wilt u graag meer zich op de momenten waarop u een consult kunt inplannen bij deze huisarts in Eindhoven? Via hun website hebben ze een online portal waar u zelf een consult kunt inplannen. Zelfs als u een nieuwe klant bent bij Huisartsenpraktijk Keunen is dit een mogelijkheid. Vindt u het prettiger om een consult op afstand in te plannen? Kies dan voor het elektronische consult. Dit is perfect als u wel een vraag aan een van de dokters heeft, maar hier niet per se een afspraak voor wilt maken.

Kies voor professionele zorg

Als u voor deze huisarts in Eindhoven kiest, plant u op eenvoudige manieren een consult in en kunt u uitmuntende zorg verwachten. Ook voor kleine ingrepen of een professioneel advies bent u aan het juiste adres bij deze expert. Meld u nu aan als patiënt en ontvang de zorg die u nodig heeft.

https://www.huisartsenpraktijk-keunen.nl/