Twenteplus
Image default
Business / Business Services

Het verhuisbedrijf uit Apeldoorn heeft mij goed geholpen!

Als ik dit verhuisbedrijf uit Apeldoorn niet had gevonden, was ik radeloos geweest bij mijn verhuizing. Ik ben een student en besloot last minute om op kamers te wonen. Maar ik had ook een krap budget om alles naar mijn nieuwe plek te krijgen, dus ging ik op zoek naar een bedrijf die mij het beste kon helpen qua diensten en geld.

Een verhuisbedrijf in Apeldoorn zoeken

Ik dacht dat een verhuisbedrijf in Apeldoorn zoeken wel een eitje zou zijn. Maar de meeste van de bedrijven, die ik had gevonden, waren of veel te duur of konden niet veel voor mij betekenen last minute. Na een tijdje zoeken, werd ik een beetje wanhopig en wist ik niet meer wat ik moest doen. Totdat mijn ouders een bedrijf noemde die ik nog niet bekeken had. Het bedrijf heette Waaijenberg en mijn ouders hadden daar goede ervaring mee. Ik heb toen naar mijn ouders geluisterd en ben gaan kijken op de website. Het zag er allemaal goed uit en ik nam meteen contact met het bedrijf op. Ze reageerde erg snel en ik kon meteen een afspraak maken voor de verhuizing. Nou maar hopen dat alles zou gaan zoals de bedoeling was!

Geweldige service!

Een paar dagen later kwamen de medewerkers van Waaijenberg op locatie om mijn spullen op te halen. Ik begroette de mensen vriendelijk en zij waren ook erg vriendelijk tegen mij. We gingen onze spullen laden, wat maar een kwartier duurde, en gingen daarna richting de locatie van mijn nieuwe kamer. We kwamen daar aan en gingen weer alles uitladen. Ik kwam er alleen achter dat er een kast van mij niet in de kamer paste. Gelukkig zeiden de medewerkers dat ze ook opslagruimtes aangeboden voor een studentenprijsje en had het meteen met de medewerkers geregeld. Echt een top service heb ik van hen gehad! Ik raad hun zeker aan!

Meer informatie

Wilt u ook vlekkeloos verhuizen? Bekijk dan de website van Waaijenberg voor meer informatie over het bedrijf zelf en de diensten die zij u kunnen aanbieden. Ze werken in verschillende steden over Nederland verspreid, zoals Woudenberg, Veenendaal, Arnhem, Ede, Leusden en nog veel meer!