Twenteplus
Image default
Business / Business Services

Een lamelparket

Meeste woningen hebben meerdere vloersoorten, hout voor in de woonkamer, lamelparket voor in de studeerkamer en tapijt in de slaapkamers. Vandaag gaan we het hebben over het lamelparket, wat de voordelen van een lamelparket zijn én waarom iedereen voor een lamelparket moet kiezen. Het is namelijk zo dat een lamelparket een van de beste vloersoorten is die er bestaat. Dat komt doordat een lamelparket een combinatie van voordelen heeft waar andere vloeren niet tegenop kunnen. Denk hierbij aan hoe makkelijk een lamelparket schoon te houden is enzovoort. We willen vandaag het lamelparket promoten, omdat het lamelparket vaak naar achteren wordt geschoven door anderen, puur doordat het goedkoper is dan andere vloeren. Daar gaan wij tegenin!

Alle voordelen van het lamelparket

Een lamelparket heeft waanzinnig veel voordelen, waarvan de voornaamste natuurlijk is dat een lamelparket stukken goedkoper is om aan te leggen dan andere vloersoorten. Een lamelparket is betaalbaar, en dat is juist een goede eigenschap. Het mooie aan een lamelparket is ook dat het net lijkt op een houten vloer, wat betekent dat u alle toegevoegde sfeer en gezelligheid van een houten vloer kunt krijgen, zonder dat dat u een rib uit het lijf kost! Daarbij is een lamelparket ontzettend makkelijk om schoon te houden, maar ik hoor u al zeggen, een betegelde vloer toch ook? Dat mag misschien waar zijn, maar een lamelparket, net als een houten vloer, zuigt niet de warmte uit het huis en uw voeten. Natuurlijk kan dat voor betegelde vloeren gecorrigeerd worden met vloerverwarming, wat duur en niet duurzaam is. De betere keuze is duidelijk het lamelparket!

Kiezen voor een lamelparket

Een lamelparket is perfect voor kamers in een woning of gebouw die minder intensief gebruikt worden dan andere kamers. Een lamelparket slijt namelijk niet snel, maar wel sneller dan tegels of hout. Bespaar daarom op de kosten van een minder gebruikte kamer, door er een lamelparket in te laten aanleggen. Dat scheelt voor u kosten, terwijl zo’n lamelparket het behoorlijk lang kan volhouden. Daarom is een lamelparket een goede keuze voor u, uw portemonnee, en uw woning!

Bekijk www.baxhouthandel.com voor het lamelparket.