Twenteplus
Image default
Business / Business Services

Een trouwfilm laten maken is een super idee!

Mijn vrouw en ik wilden graag een trouwfilm laten maken op onze speciale dag. Bijna iedereen die ik ken maakt een trouwalbum met vele foto’s van hun gelukkig dag. Maar wij vonden dit een saai idee en dachten aan een moderne oplossing. Toen kwam het idee naar boven om een film te maken over die dag. We vonden het een super leuk idee en zijn op zoek gegaan naar iemand die daar ons mee kon helpen.

Iemand die onze trouwfilm kon maken

Het idee van een trouwfilm laten maken klonk erg makkelijk in ons hoofd, maar was in de praktijk een stuk moeilijker. We vroegen aan onze vrienden, die al eerder waren getrouwd, of zij iemand kennen die ons goed kon helpen. Geen van hen wist iemand, want zij hadden alleen maar een trouwalbum gemaakt. Daarom gingen we over naar het internet of we daar iemand konden vinden. Het was nog moeilijk om echt een goede videograaf te vinden. De meeste die wij vonden waren of net niet goed genoeg met een camera of konden we helaas niet bereiken. Gelukkig kwamen we op de website van Art Video terecht. Daar keken we naar een paar voorbeelden die hij had gemaakt en waren onder de indruk. Dus we namen contact op met Art Video en hoopte op het beste. Gelukkig kregen we snel antwoord van hen en maakte we een kennismakingsgesprek.

Een onvergetelijke dag!

Onze trouwdag was een van de mooiste dagen uit ons leven. We hebben veel plezier gehad en het feest zelf was ook erg leuk. Bovendien hadden we erg veel geluk met het weer! Voordat de dag begon, groeten we medewerker van Art Video en liet nog het draaiboek zien voor vandaag. Na ongeveer een paar uur was hij klaar en konden we de video over twee weken bij hem ophalen op een usb-stick. Het eindresultaat was echt prachtig! We herbeleefde onze trouwdag op een hele andere manier. We zijn erg blij dat we hebben gekozen voor Art Video.

 

Wilt u meer weten over de diensten van Art Video? Bekijk dan de volledige website op www.artvideo.nl voor meer informatie. Daar vindt u ook de contactgegevens voor een eventuele afspraak!