Twenteplus
Image default
Bedrijven

Een vloerweegschaal in verschillende afmetingen

Wist u dat bij LRE Weegtechniek een vloerweegschaal in verschillende afmetingen verkrijgbaar is? Wel zo fijn om te weten! Door dit diverse aanbod weegt u met het grootste gemak bijvoorbeeld uw pallets op de werkvloer. Of heeft u andere items dit gewogen moeten worden? Wat uw situatie ook is, u bent altijd verzekerd van kwaliteit en nauwkeurigheid. Doordat de modellen van robuust materiaal gemaakt zijn, zijn ze in iedere situatie uitermate geschikt voor industrieel gebruik. De weegschalen zijn beschikbaar in diverse afmetingen van 800×800 mm tot 2000×1500 mm. Voor welke professionele weegschaal kiest u? De capaciteit van de vloerweegschaal varieert van 600 tot 3000 kg.

Een professionele weegschaal voor iedere sector

Een professionele weegschaal is een handig hulpmiddel binnen ieder bedrijf. Heeft u er al over nagedacht? U weet precies met hoeveel grondstoffen, producten of voorwerpen u te maken heeft, zodat het analyseren van de informatie u eenvoudig afgaat. LRE Weegtechniek heeft voor ieder sector en ieder bedrijf een passende weegschaal, zodat u nauwkeurig uw werkzaamheden uitvoert. Zo worden met winkelweegschalen de bananen in de supermarkt afgewogen, terwijl industrie weegschalen vooral door bedrijven en voedselverwerkers gebruikt. Gaat uw voorkeur uit naar een vloerweegschaal of een ander model? Bekijk het gevarieerde aanbod in de webshop en ontdek de mogelijkheden die er voor u zijn.

Een vloerweegschaal van roestvrijstaal

Gaat uw voorkeur uit naar een van de modellen die van standaard staal of roestvrijstaal zijn gemaakt? Dit is mede afhankelijk van de situatie waarin u een vloerweegschaal gaat gebruiken. Plaatst u deze in een ruimte waar veel water aanwezig is, dan doet het u goed om voor een model van roestvrijstaal te gaan. Hiermee stimuleert u een maximale bescherming. Op die manier voorkomt u schade en maakt roest geen schijn van kans. Dat is het voordeel van een professionele weegschaal! U kunt bij LRE Weegtechniek ook terecht voor het laten repareren, kalibreren of certificeren. Dankzij de landelijke dekking, zorgen wij er in heel Nederland voor dat uw weegschaal weer naar behoren werkt.