Twenteplus
Image default
Dienstverlening

Een maximale beveiliging krijgt u dankzij kantelbare cameramasten

Wilt u een bedrijventerrein, een winkelcentrum of een parkeerplaats beveiligen met cameratoezicht? Dan zijn de kantelbare cameramasten van Europmast precies wat u nodig heeft. Richten de digitale ogen precies op de voorwerpen, locatie op panden waar u dat maar wilt. Met precies de eigenschappen en eisen die u nodig acht. Wanneer u kiest voor de kantelbare cameramasten van Europmast, kunt u zelf kiezen welke camera u aan de masten monteert. Op die manier houdt u precies in het oog wat u wilt zien. En dat is wel zo handig natuurlijk. Doordat de specialisten meer dan 30 jaar ervaring hebben en actief zijn in Nederland en België, kunt u altijd van het cameratoezicht gebruikmaken die u voor ogen heeft. Alles voor een maximale veiligheid.

Dit zijn de mogelijkheden van kantelbare cameramasten

Wanneer u op zoek bent naar kantelbare cameramasten, wilt u natuurlijk wel wat te kiezen hebben. Dat is niet meer dan logisch. Wanneer u voor de kantelbare cameramasten van Europmast kiest, gaat u voor preventieve beveiligingsmaatregelen die zeer gebruiksvriendelijk zijn. Zo kunnen de masten door één omgeklapt worden, waardoor er eenvoudig aanpassingen aan de camera op de mast kunnen worden uitgevoerd. Doordat de palen volledig thermisch verzinkt zijn, zijn de kantelbare cameramasten bestand tegen de meest extreme weersomstandigheden. Kies uit een mast van 4, 6, 8, 10 of 12 meter en houd alles scherp in de gaten. Vul het geheel aan met accessoires zoals stabiliteitsplaten, inklimbeveiliging en opzetstukken voor een camera.

De kantelbare cameramasten die uw bedrijf vooruithelpen

Heeft u de kantelbare cameramasten gevonden die u nodig heeft voor uw locatie? Bekijk dan het overzicht op de website van de specialisten en ontdek wat voor u de mogelijkheden zijn. Vraag een offerte aan en kies voor de afmetingen en toepassingen die u in uw situatie kunnen helpen. Wacht niet langer en kies voor de kantelbare cameramasten die u nodig heeft. Vergroot uw veiligheidsgevoel en heb bewijs op het moment dat er zich vervelende dingen hebben afgespeeld. Met de cameramasten van de specialist weet u zeker dat dat lukt.