Twenteplus
Image default
Business / Business Services

Een plotter van Repromat is wel wat!

Op zoek naar een plotter van zeer goede kwaliteit, kom eens langs bij Repromat! Onze plotters zijn van extreem goed kaliber en leveren zeer heldere afdrukken op. Met onze huidige technieken zijn onze plotters in staat om fotokwaliteit te printen. U hoeft dus niet meer langs de fotowinkel om uw afbeeldingen af te drukken, maar kunt dit nu heel eenvoudig zelf! In een mum van tijd kunt u zich weer met andere zaken bezighouden, dan met het afdrukken. Met onze plotters merkt u het verschil niet op tussen het afdrukken in zwart-wit of kleur. Beiden hebben een hoge resolutie. Een plotter van Repromat geeft overzicht, drukt met snelheid af en is watervast en dat kan allemaal op grootformaat. Een plotter van Repromat is wel wat!

Repromat, de specialist in verkoop van plotters

Een plotter is gemaakt voor bedrijven, zodat technische tekeningen op een goed leesbaar formaat met goede kwaliteit geprint kunnen worden. In de architectuur-, ontwerp-, bouw- en productiesector wordt deze techniek gebruikt. Er kan geprint worden met zeer grote papierformaten van DIN A2 tot A0. Wij garanderen ook bij de grote formaten een hoge resolutie. Daarnaast zijn onze plotters ook bruikbaar om textiel te bedrukken, door bijvoorbeeld logo´s voor andere ondernemers op de kleding of stoffen tassen te drukken. Wat onze plotters ook zo geliefd maakt zijn de extreem scherpe prijzen. Wij leveren kwaliteit tegen spotgoedkope prijzen. De plotters zijn daarnaast ook voorzien van een veiligheidssysteem, zodat hackers niet zomaar uw apparaat binnen kunnen dringen. Wij hebben dit gedaan door ons printsysteem te optimaliseren op persoonsherkenning, zodat niet iedereen gebruik kan maken van de plotter. Kortom, de plotters van Repromat zijn van hoge kwaliteit, goed betaalbare prijs en veilig!

Bezoek de showroom

Bij repromat zijn wij gespecialiseerd in het verkoop van plotters met een hoge kwaliteit. Onze gebruiksvriendelijke plotters zijn eenvoudig in gebruik en printen snel. Heeft u interesse in onze plotters en wilt u ze eerst even in ogenschouw nemen. Neem contact op en bezoek onze showroom, ons kundig personeel geeft graag deskundig advies, zodat u de juiste keuze maakt. In onze showroom staan al onze modellen, zodat u weet wat u koopt!