Twenteplus
Image default
Business / Business Services

Een NIU N1S aanschaffen bij Polderscooter

Al voor een lange tijd zat ik er aan te denken om een NIU N1S scooter aan te schaffen. Ik woon zelf buiten de randstad en als ik boodschappen wil doen, moet ik eerst een stukje rijden voordat ik in het centrum ben. Alleen ik vind het zonde om alleen maar met de auto te gaan voor de boodschappen of als ik even snel ergens heen moet. Daarom vond ik het een goed idee om een scooter aan te schaffen voor de kleinere stukken die ik moet rijden. Zodat ik met de auto de langere stukken kon doen.

Waarom wil ik een NIU N1S aanschaffen?

Er zijn veel scooters op de markt, maar ik wil alleen de NIU N1S en geen andere. Maar wat is de reden hiervoor? Om te beginnen is dit een elektrische scooter. Tot nu toe zijn er nog maar weinig elektrische scooters op de markt. En ik wilde er graag heen om bepaalde kosten te besparen. Met deze scooter kon ik kleine afstanden rijden zonder dat dit enige benzine voor mij kost. Een ander groot voordeel van deze scooter is dat hij amper geluid maakt. Normaal gesproken heb ik een groot hekel aan het geluid dat een scooter maakt. Dus ik wilde heel graag dat deze geen geluid maakte. Ik moet daar wel mee oppassen dat andere bestuurder op de weg mij nog wel kunnen horen aankomen.

Kopen, huren of leasen?

Nu had ik het dilemma of ik de scooter ging kopen of huren? Gelukkig kon ik bij Polderscooter terecht om advies te vragen wat voor mij de beste optie was. Daar kreeg ik te horen dat ik de scooter ook kon leasen! Ik had geen idee dat dit ook een mogelijkheid was, maar ik was er wel geïnteresseerd in! Na een goed gesprek, ben ik overgehaald om te gaan leasen en ik ben blij met deze keuze. Het was precies wat ik wilde en nu kan ik rondrijden op een prachtige elektrische scooter! Kijk maar uit randstad!

Polderscooter

Wilt u ook een scooter kopen bij Polderscooter? Kom dan gerust eens langs in de showroom om alle scooter te bekijken en om een proefrit te maken. Of bekijk de website van Polderscooter voor meer informatie.