Twenteplus
Image default
Vervoer en transport

Auto import vanuit Duitsland met de dienstverlening van AM Carconsulting

Voor auto import uit Duitsland bent u aan het juiste adres bij AM Carconsulting. Dit bedrijf heeft ruim tien jaar ervaring met het importeren van auto’s over de landsgrenzen. Zo kunt u bij AM Carconsulting terecht voor import uit overige EU landen, maar ook voor het importeren van auto’s buiten de EU heeft AM Carconsulting de benodigde ervaring om u te kunnen helpen. Daarbij beschikt dit bedrijf altijd over een aanbod importauto’s op locatie in Utrecht en auto’s uit buitenlandse voorraad. Het actuele aanbod omvat diverse merken zoals Volvo, Volkswagen en Audi en wisselt per moment. Het actuele aanbod vindt u terug op de website van dit bedrijf.

Over dit bedrijf

In 2003 startte AM Carconsulting als een bemiddelaar op het gebied van shortlease contracten. Inmiddels zijn deze kortlopende contracten erg populair, in 2003 waren ze minder gebruikelijk. In 2007 werd AM Carconsulting een internationale leasemaatschappij. Voor shortlease maar ook voor langere contracten kunt u dus terecht bij dit bedrijf. Om tegemoet te komen in de vraag van klanten naar auto’s buiten de landsgrenzen is AM Carconsulting zich daarnaast gaan richten op de import van auto’s uit andere landen binnen en buiten de EU. Op het gebied van import heeft AM Carconsulting inmiddels al een decennia ervaring waardoor u kunt rekenen op expertise en een vakkundige dienstverlening.

Auto import uit Duitsland

Vanwege onder meer de ligging van Duitsland ten opzichte van Nederland is dit land aantrekkelijk voor het importeren van auto’s. U kunt bij AM Carconsulting dan ook terecht voor auto import uit Duitsland. Daarnaast importeert dit bedrijf ook veel auto’s uit België, Italië en Scandinavië. AM Carconsulting werkt voornamelijk met een aanpak op maat, toegespitst op uw wensen. Het importtraject kunt u volledig uitbesteden aan AM Carconsulting, maar u kunt er ook voor kiezen een deel van het traject zelf uit te voeren.