Twenteplus
Image default
Vervoer en transport

Van sulfaatkarton een verpakking laten maken

Wanneer je een verpakking gaat laten maken, kan je kiezen uit diverse soorten karton. Een van die soorten is dan ook het bekende sulfaatkarton. Het is een karton dat houtvrij is en gemaakt is uit de celstof van sulfaat en naaldhout. Het is een zeer stevig karton en daarnaast heeft het ook nog een keurmerk wat laat blijken dat dit een sterk karton is dat veel gewicht aan kan. Het wordt dan ook vaak gebruikt voor de productie van zaken die stevig moeten worden verpakt. Ben je dus op zoek naar een bedrijf die je kan helpen met het leveren van verpakkingen die stevig zijn en zullen zorgen dat alle producten die je verzendt op een goede wijze aankomen? Dan is het aan de slag gaan met dit bedrijf die sulfaatkarton gebruikt een zeer goede keuze om te maken. 

Specialisten

De specialisten die werken met het sulfaatkarton hebben hier veel kennis van en ervaring mee. Ze weten wat het inhoudt en hoe hier het beste mee kan worden gewerkt. Er worden allerlei talloze mogelijkheden bedacht om diverse producten te verpakken. Zo kan ook jouw product met het sulfaatkarton worden verpakt. De specialisten zorgen voor een duidelijk en goed ontwerp en beschikken over de tools die er voor nodig zijn om dit te bewerkstelligen. Uiteraard word je, naar wens, volledig betrokken in het proces, zodat je zelf ook keuzes kunt maken. 

Combinatie

Bij deze drukkerij van het sulfaatkarton wordt er een bijzondere combinatie gemaakt van het maken van het ontwerp, het gebruiken van papier, het bedrukken van de verpakking en het na bewerken hiervan. Het tekenwerk wordt door de ontwerpers allemaal gedaan in de studio. Wanneer dit af is wordt er direct aan de slag gegaan met het uitvoeren hiervan. Je zult snel een blik kunnen werpen op jouw persoonlijke verpakking.