Twenteplus
Image default
Vervoer en transport

Reserveer een verhuisbusje voor uw verhuizing

Gaat u binnenkort verhuizen en bent u nog op zoek naar een verhuisbedrijf? Waarom zou u niet zelf het heft in handen nemen? Veel mensen regelen tegenwoordig hun verhuizing zelfstandig. Een verhuisbedrijf is vaak toch aan de dure kant en het is altijd lastig om een datum te vinden wanneer zij beschikbaar zijn. Indien u ervoor kiest om zelf het vervoer van uw bezittingen te regelen, heeft u twee mogelijkheden. U kunt ervoor kiezen om uw eigen vervoer in te zetten, met als gevolg dat u meerdere keren op en neer moet reizen. Een alternatief is het huren van een verhuisbusje waarin u uw complete inboedel in één keer kwijt kunt.

Huur bij een professionele transportspecialist

U huurt een verhuisbusje uiteraard het liefst bij een professionele organisatie die echt met u meedenkt. Blue Rent a Car is een bedrijf dat precies in dit plaatje past. Bij hen vindt u bussen voor zowel grote als kleinere verhuizingen. Voor het vervoer van enkele meubels kunt u bij hen terecht, maar ook voor uw complete inboedel. U huurt uw verhuisbusje al vanaf 75 euro per dag. Als specialist in transport staat het personeel van dit bedrijf er bovendien voor open om u van de nodige adviezen te voorzien. Laat u adviseren welke verhuisbus er het beste bij uw situatie past en wat er verder nog relevant voor u is. Hierbij kunt u bijvoorbeeld denken aan het gebruik van een navigatiesysteem of spanbanden.

Plaats direct een reservering

Wanneer u een verhuisbusje wilt reserveren, kunt u erg eenvoudig contact opnemen met Blue Rent a Car. Bezoek de website en plaats uw reservering direct. Indien u nog met vragen zit, kunt u altijd langskomen bij een van de vestigingen van dit verhuurbedrijf. U vindt het bedrijf in Amsterdam, Den Bosch en Alphen aan de Rijn. Loop een keer door de showroom en zoek direct een geschikte verhuisbus bij deze transportspecialist.

https://www.blue-rentacar.nl/home