Twenteplus
Image default
Zakelijke dienstverlening

Goederen importeren uit China via sourcing

Als u kiest voor externe partners kunt u heel eenvoudig goederen importeren uit China. Inkoopactiviteiten van betrouwbare goederen worden via sourcing voor u uit handen genomen, zodat u hier zelf nauwelijks nog wat voor hoeft te regelen. U bespaart hierdoor aanzienlijk op mankracht, tijd en kosten én hoeft niet zelf alles te controleren. Voor het juist importeren van goederen uit China zal het doorgaans nodig zijn om op locatie een kantoor te openen. U zou dan personeel nodig hebben om al het goederenverkeer juist te coördineren. Hier zit een flink kostenplaatje aan vast, wat u voorkomt als u de import van goederen uit China uitbesteedt aan het bedrijf Commercial Support Pacific Limited (CSP). Dit bedrijf is úw partner in sourcing voor import naar Nederland.

Wat is sourcing?

Sourcing zijn inkoopactiviteiten die door een extern bedrijf worden uitgevoerd en zekerheid bieden rondom de aanvoer van in te kopen producten. Zeker op de langere termijn kunt u zo een betrouwbare toestroom aan goederen importeren uit China. Bovendien kunt u inkoopmarktonderzoek laten uitvoeren, zodat u verzekerd bent van goederen die in uitstekende kwaliteit verkeren. Indien producten niet voldoen aan de verwachtingen of eisen die u vooraf met het bedrijf CSP bespreekt, dan wordt er gezocht naar alternatieve bronnen. Zo kunt u er altijd van op aan dat de producten die in China worden gefabriceerd, ook daadwerkelijk een juiste investering zijn. Het importeren van goederen uit China wordt voor u uitgevoerd, zodat u hier niet zelf onnodige kosten aan kwijt bent.

Wilt u goederen importeren uit China?

Als u graag goederen importeren uit China tot een productieve mogelijkheid wilt maken, dan neemt u contact op met CSP. Dit bedrijf is gericht op het opzetten van een juiste uitvoering van inkoopactiviteiten, waarbij het gehele inkoopproces van u wordt overgenomen. Uiteraard wordt u gedurende het gehele proces op de hoogte gehouden en weet u precies wat er plaatsvindt. De specialisten van CSP weten precies hoe ze goederen importeren uit China moeten coördineren. 

https://www.cspacific.com/