Twenteplus
Image default
Zakelijke dienstverlening

Een particuliere en bedrijfskleding wasserij voor altijd schone (bedrijfs)kleding

Als u een eigen zaak hebt waarbij uw personeel bepaalde bedrijfskleding moet dragen, dan komt een bedrijfskleding wasserij goed van pas. De kleding van u of uw personeel wordt op een gegeven moment geheid vies. Dit is onvermijdbaar. In plaats van dat u zelf aan het wassen slaat, kunt u de kleding ook naar een wasserij brengen. Dit scheelt de nodige tijd en gedoe.

Een bedrijfskleding wasserij wast en stoomt op professionele wijze

Het is bovendien nog een hele klus om uw (bedrijfs)kleding op zo’n manier te wassen, dat de kleding als nieuw blijft. Sterker nog, als u een normale wasmachine gebruikt is dit nagenoeg onmogelijk. Uw bedrijfskleding of persoonlijke kleding wordt op den duur vaal. Zonde, toch? Gelukkig kunt u dit makkelijk voorkomen door gebruik te maken van een wasserij. Er zijn wasserijen, zoals Good-Clean, die zich op een specialistische manier bezighouden met het wassen van zowel bedrijfskleding als kleding voor particulieren. Doordat de kleding op professionele wijze wordt schoongemaakt, blijft uw kleding zo goed als nieuw. Op den duur kan dit ook schelen in de kosten: u hoeft minder vaak nieuwe bedrijfskleding bij te bestellen of nieuwe kleding te kopen.

Uw kleding laten halen en brengen scheelt u een hoop tijd

Om nog meer tijd te winnen, kunt u uw kleding ook laten halen en brengen. Dit scheelt u nog meer tijd. U hoeft enkel aan te geven welke kleding u wilt laten wassen. De was wordt door de particuliere en bedrijfskleding wasserij opgehaald en teruggebracht als deze weer hygiënisch en schoon is.

Denkt u ook aan het milieu?

Door voor een wasserij te kiezen met een NETEX-Milieucertificaat, kiest u voor een wasserij die bewust bezig is met het milieu. U kunt er bij wasserijen met dit certificaat vanuit gaan dat de kleding op een duurzame en milieuvriendelijke wijze wordt gewassen en gestoomd. Een prettige gedachte. 

https://goodclean.nl