Twenteplus
Image default
Business / Business Services

Een lichtplan laten maken voor onze keuken

Wij lieten een professioneel lichtplan maken voor ons gloednieuwe keuken. Wij hebben sindskort een nieuw huis gekocht en zijn daar ook van alles aan het inrichten. Met de keuken waren we best ver, alleen we wisten niet wat we moesten doen met de verlichting. Onze keuken was namelijk voor een groot deel zwart met hout en we wilden dan niet te veel licht maar ook niet te weinig. Dus gingen we kijken of een bedrijf ons verder kon helpen.

Met Lichtkunde ons lichtplan voor de keuken maken

Goede vrienden van ons hadden al eerder een keer een lichtplan laten maken bij een bedrijf genaamd: Lichtkunde. Ze hadden daar goede ervaringen mee en raden dat bedrijf ook aan ons. We hadden contact opgenomen met het bedrijf en konden binnen een paar dagen al terecht voor een afspraak. We moesten wel een aantal dingen voorbereiden, maar dat was geen enkel probleem. Op de dag van de afspraak hebben we samen met een medewerker van Lichtkunde gezeten om te kijken wat we precies wilden doen met ons keuken. Het was een vriendelijke man met veel verstand van bepaalde lichtpunten en het creëren van de juiste sfeer op de goede plek.

Alles is goed belicht

Na een goed gesprek met de medewerker van Lichtkunde, gingen zij aan de slag om te kijken wat ze voor ons konden maken. Een week later kregen we het lichtplan doorgestuurd met daarbij uitleg over hoe de persoon het heeft bedacht. Het zag er allemaal goed uit en hij had ook al soort van lampen erbij uitgezocht die goed paste bij de keuken en de sfeer eromheen. Dit was precies wat wij zochten en hebben akkoord gegeven op het lichtplan. Dit hoefde we nu alleen nog maar naar onze bouwer te sturen en dan was het alweer klaar. Wij raadde Lichtkunde zeker aan voor een lichtplan.

Bezoek de website

Wilt u nog meer weten over de producten en diensten die Lichtkunde u kan aanbieden? Bekijk dan eens de website van Lichtkunde via voor meer informatie over de diensten en waar zij zich hebben gevestigd in Nederland.