Twenteplus
Image default
Business / Business Services

Duurzame vergaderruimte Arnhem

Bent u op zoek naar een vergaderruimte in de buurt van Arnhem? Twijfel dan niet en huur een ruimte bij VONK360. Onze ruimtes zijn niet alleen duurzaam, maar ook nog eens innovatief. 

Voorzieningen vergaderruimte Arnhem

In de vergaderruimten rondom Arnhem zijn er diverse moderne voorzieningen aangebracht, zodat u goed aan de slag kunt. Zo hebben wij onze ruimtes voorzien van interactieve smart presentatieschermen, handig bij het presenteren van ideeën of het maken van aantekeningen die u wilt delen. Daarnaast beschikken al onze ruimtes over een mechanische ventilatie met klimaatplafonds en een glasvezelaansluiting. Bij ons beschikt u dus over een snelle en betrouwbare internetverbinding. Dat zijn niet de enige voordelen. Er is namelijk ook genoeg daglicht in de vergaderruimtes, zodat u echt productief aan de slag kunt. Heeft u een pauze nodig? Dan hebben wij een business lounge met gezonde snacks en goede koffie. 

Flexwerkplekken

Bent u niet op zoek naar een vergaderzaal, maar wilt u alleen aan het werk? Dan is dat bij VONK360 natuurlijk ook mogelijk. Wij hebben diverse flexwerkplekken. Al deze plekken zijn dynamisch opgezet en bijvoorbeeld heel handig voor start-ups. Wij hebben zowel flexwerkplekken in afgesloten ruimtes, voor als u het beste werkt in stilte, als in onze business lounge. In de business lounge lopen meer mensen rond en vindt u direct een lekker ontbijt of heerlijke lunch. Een leuk weetje is dat deze plekken in de business lounge gratis te gebruiken zijn. 

Duurzaamheid

Bij VONK360 vinden wij duurzaamheid van groot belang. Wij maken dan ook gebruik van de nieuwste technieken. Zo slaan wij energie op in de heipalen, maken wij gebruik van koelplafonds en automatische verwarming, verlichting en zonwering en hebben wij een LED-reclamescherm aan de buitenzijde hangen dat een duurzame façade is, voorzien van zonnepanelen voor energieopbrengst en CO2 zuivering. Parkeren doen u voor de deur. Hier hebben wij ook oplaadpalen voor uw elektrische auto. Wij zijn constant op zoek naar verbreding, verdieping, verbinding en innovatie. Kunt u zich vinden in onze ideeën en bent u op zoek naar een prettige plek om te werken? Neem dan contact met ons op en verzeker uzelf direct van een werk- of vergaderplek. Meer informatie vind je op https://www.vonk360.nl/vergaderlocatie-arnhem/.