Twenteplus
Image default
Dienstverlening

Pak problemen aan met mindfulness in Den Bosch

Mindfulness klinkt misschien zweverig, maar het kan bij sommige problemen wel echt de oplossing zijn. Heb je last van slapeloosheid of kamp je met chronische stress? Mindfulness kan deze problemen op een snelle manier laten verdwijnen. Als je in de buurt van Den Bosch woont en interesse hebt in mindfulness, ga dan eens naar Centrum de Poort. In dit centrum gaat mindfulness-trainer Nol van Drunen graag met je aan de slag om jouw gedrag of instelling op een waardevolle manier te veranderen. Ook wanneer je wilt leren assertiever te zijn, biedt mindfulness in Den Bosch een uitstekende kans. Je leert hierbij wat goed voor jou is en daarom kan je duidelijker je eigen grenzen stellen en beter voor jezelf opkomen.

Jouw aandachtspunten worden behandeld

Zoals je hierboven hebt kunnen lezen kan mindfulness voor diverse problemen een oplossing zijn. Ga je naar Centrum de Poort in Den Bosch voor mindfulness? Dan kun je erop rekenen dat je persoonlijke aandacht krijgt. De trainer bespreekt van tevoren met jou waar jouw aandachtspunten liggen en gaat hier vervolgens mee aan de slag. Tijdens dit gesprek en tijdens de trainingen zelf is het belangrijk dat jij je prettig voelt. Daar is de trainer van dit centrum in Den Bosch zich ook van bewust, waardoor hij altijd een rustgevende sfeer zal proberen te creëren. Alleen dan kun je het maximale uit mindfulness halen.

Kies voor een professional

Trainingen in mindfulness worden in Den Bosch door diverse partijen aangeboden. Wanneer je ervan verzekerd wilt zijn dat je door een professional behandeld wordt, dan kies je voor Centrum de Poort. Nol, jouw contactpersoon wanneer je interesse hebt in mindfulness, is namelijk een gecertificeerd trainer bij de Vereniging voor Mindfulness en VMBN categorie 1. Bovendien worden de trainingen van deze organisatie door een aantal zorgverzekeraars geheel of gedeeltelijk vergoed.

https://www.centrumdepoort.nl/