Twenteplus
Image default
Business / Business Services

De trends in de keuken

De keuken als vervanging voor de moestuin, brede keukenlades voor veel opbergruimte of innovatieve afzuigsystemen. Dit zijn enkele van de vele keukentrends. Zoals in alle vakgebieden, zijn er ook in de keukenbranche jaarlijkse trends. We vertellen graag meer over deze trend, zodat je jouw nieuwe keuken volgens de laatste trends kan uitkiezen.

Natuurlijke tinten

De eerste trend die we bespreken is een trend gebaseerd op natuurlijke tinten. Materialen zoals beton, grof hout en onbehandeld staal kunnen worden gebruikt om de keuken vorm te geven en om een bepaalde uitstraling te hebben. Zo kun je er voor kiezen op een kookeiland van beton te laten maken en om dit af te werken met houten details. Zo zorg je ervoor dat de natuur in je huis blijft en creëer je een rustige sfeer.

Innovatieve afzuiging

Een andere trend zijn innovatieve afzuigsystemen. De afzuiging is voor steeds meer mensen een doorn in het oog. Tegenwoordig wordt de afzuigkap geïntegreerd in bijvoorbeeld het plafond of het keukenblad. Doordat de afzuiging is opgenomen in het keukenblad, hoef je niet meer tegen een afzuigkap aan te kijken. Daarnaast vermindert de stank tijdens het koken, omdat de lucht bijna geen tijd krijgt om zich te verspreiden in de ruimte.

De mogelijkheden

Wil je jouw keuken klaarmaken voor 2019? En ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan een kijkje bij Keukencentrum de Vries. Hier bieden ze verschillende keukens aan, in verschillende prijsklassen. Daarnaast hebben ze keukens in verschillende stijlen, zodat er altijd iets tussen zit wat past bij jouw wensen. Waarom zou je kiezen voor keukencentrum de Vries? Hier hebben ze ervaren keukenadviseurs, krijg je een ontwerp op maat en heb je altijd 5 jaar garantie op elke keuken. Met hun diensten krijg je altijd 100% keukenplezier en kun je vele jaren genieten van de mooiste keuken in jouw huis.

https://www.keukencentrumdevries.nl/