Twenteplus
Image default
Zakelijk

Nieuwe voorzetapparatuur nodig? Kies voor een van de leidende leveranciers!

Werkt u of werken uw werknemers veel met een heftruck om zware materialen te vervoeren? En wilt u extra functionaliteiten toevoegen? Bekijk dan de mogelijkheden die voorzetapparatuur van Durwen Benelux B.V. u te bieden heeft. Hiermee creëert u meer stabiliteit en een betere wendbaarheid. Dankzij de verschillende mogelijkheden die een van de leidende leveranciers u te bieden heeft, wordt tillen, verplaatsen en vervoeren een peulenschil.

Maak kennis met het veelzijdige assortiment voorzetapparatuur

Al sinds 1947 is Durwen Benelux B.V. actief en is daarmee uw ervaren en betrouwbare leverancier. Naar wat voor voorzetapparatuur bent u op zoek? Hier vindt u een veelzijdig assortiment, zoals vorkverlengsloffen, vorkenverstellers met sideshifts, draagdoorns, reachvorken, klemmen, meervoudige pallethandlers en nog veel meer. Daarnaast heeft de specialist van elk onderdeel verschillende soorten en maten beschikbaar.  

Uitstekende service als u hier voorzetapparatuur aanschaft

De producten die u bij Durwen Benelux B.V. vindt, zijn voorzien van een DSP-keurmerk (Durwen ServicePlus). Wat dit inhoudt? Als er een onderdeel kapot gaat en u neemt contact op met deze specialist, krijgt u een telefonische helpdesk voor monteurs en de technische dienst. Deze vakmensen komen u helpen en beiden een uitgebreide reparatie- en revisiewerkplaats waar alles naartoe gebracht wordt waar alle onderdelen altijd op voorraad zijn. Zo profiteert u te allen tijde van een uitstekende service.

Voorzetapparatuur heeft u binnen korte tijd in huis

Bent u eruit en gaat u voor de voorzetapparatuur van een van de leiden leveranciers op de markt? Dan profiteert u van nóg een voordeel. Bij Durwen Benelux B.V. heeft u binnen no-time uw voorzetapparatuur in huis. Neem telefonisch contact op met het bedrijf om de mogelijkheden en de aanwezige apparatuur te bespreken. Als u liever niet belt, is het ook mogelijk om te mailen of het contactformulier op de website in te vullen. Het is maar net waar uw voorkeur naar uit gaat.

Gerelateerde artikelen

Kwaliteit laswerk met orbitaal lassen

Een boek uitgeven in eigen beheer kan heel gemakkelijk

Goed in je vel dankzij loopbaancoaching vlakbij huis in Limburg