Twenteplus
Image default
Business / Business Services

Dansschool in Arnhem

Ben je op zoek naar een dansschool voor dansles in Arnhem? Ben je al vrij ervaren en wil je graag verder leren dansen op niveau, of ben je nog nooit gedanst en wil je het een keer proberen? Ga je binnenkort trouwen, en zoek je een dansschool om een openingsdans te leren waar iedereen versteld van zal staan? Wil je graag alleen lekker losgaan, of wil je met een partner stijlvol dansen? Voor al deze mogelijkheden heeft Dansinstituut Wensink wel een dansles. Beginners en gevorderden kunnen bij ons terecht, en kunnen kiezen uit een ontzettend breed scala aan dansstijlen. Wil je hier de Weense Wals leren? Of ben je eerder een fan de Salsa? Alles kan en mag hier bij dansinstituut Wensink.

Welke danslessen?

Bij onze dansschool in Arnhem zijn er allerlei soorten danslessen die je kunt kiezen om te volgen. De dansschool in Arnhem biedt naast stijldanslessen ook slow blues dancing aan. Ben je eerder een fan van jazzballet, dan kan je daar ook danslessen voor volgen. Daarnaast bieden we cursussen aan voor dance fitness, voor de mensen die er een graag een workout van willen maken, maar dat het liefst op up-tempo muziek doen. Natuurlijk kan je ook de mambo en de salsa bij ons leren. Van elke dans zijn er groepslessen die gevolgd kunnen worden, maar voor degenen die liever een op een les hebben, zijn er privélessen beschikbaar. Ook zijn er verschillende workshops voor particulieren of bedrijven van verschillende dansvormen als eenmalige dansles. Zo zie je het, we hebben voor ieder wat wils!

Schema danslessen dansschool Arnhem

Alle cursussen van onze dansschool in Arnhem beginnen zondag 10 september. Beginners kunnen zondag-, woensdag- en maandagavond bij ons terecht. Gevorderden hebben daarnaast ook keuze uit de donderdag- en vrijdagavond. Natuurlijk is er bij ons de mogelijkheid om proeflessen te volgen, om te kijken of danslessen van ons iets voor jou zijn. Lijkt het jou wat? Neem een kijkje op onze website! Dansen is iets wat energie geeft, iets waarmee je jezelf kunt uiten. Daarnaast is het ook een goed manier om in beweging te blijven, aarzel daarom niet te lang!

Gerelateerde artikelen

EKH-keuring geeft de zekerheid van een veilige zwenkkraan

Dakkapellen

Spiegelpracht