Twenteplus
Image default
Business / Business Services

Cloud telefonie, wat is dat?

Cloud telefonie, we horen de term steeds vaker. Maar weten we eigenlijk wel wat het is en hoe het werkt? Nadat men in de wereld van het zakelijk bellen begon met analoge telefonie, werd het daarna bellen met ISDN. Nu ook ISDN telefonie op zijn retour is, wordt het stokje overgedragen aan cloud telefonie en VoIP. Om bij je bedrijf een goed werkende telefoondienst op poten te zetten, had je voorheen echt een telefooncentrale nodig. Een kast met talloze draden en schakelaars die jouw bedrijf  met de buitenwereld verbindt. Ondertussen is dit concept gedateerd en achterhaald. Het enige wat je tegenwoordig nodig hebt om te kunnen bellen is een internetverbinding. De telefooncentrale is tegenwoordig een digitaal platform, ofwel een datacenter dat wordt onderhouden en beheerd door je provider. Dat is in feite cloud telefonie. Zometeen zullen we de voordelen en toepassingen toelichten. Een innovatieve veelbelovende speler op deze markt is De Nederlandse Provider. Je zal versteld staan over wat zij voor jouw bedrijf kunnen betekenen in de wereld van cloud telefonie.

 

Cloud telefonie bij De Nederlandse Provider

 

Cloud telefonie is één van de diensten waarin De Nederlandse Provider zich specialiseert en uitblinkt. De Nederlandse Provider is een jong en innovatief bedrijf waar wordt gewerkt met ambitieuze en hoogopgeleide IT-experts. De Nederlandse Provider zorgt voor oplossingen op maat voor jouw bedrijf. Wanneer je kiest voor de diensten van de De Nederlandse Provider, dan zorgen zij voor de levering en plaatsing van nieuwe toestellen. Je hebt geen duur onderhoudscontract nodig bij cloud telefonie. Dit wordt allemaal geregeld door De Nederlandse Provider. In vergelijking met ISDN zijn er besparingen mogelijk tot wel 70%. Dit heeft voornamelijk te maken met de lagere gespreks- en abonnementskosten. Over de veiligheid van data hoef je je ook geen zorgen te maken. Naast cloud telefonie biedt De Nederlandse Provider ook andere slimme zakelijke diensten. Bezoek daarom eens de website of neem vrijblijvend contact op met hen.

 

Netwerk

 

Bij cloud telefonie en de andere diensten van De Nederlandse Provider wordt gebruik gemaakt van het Landelijk dekkend netwerk van KPN. Met 30 gemotiveerde medewerkers op het hoofdkantoor en 250 IT-experts verspreid over het hele land is De Nederlandse Provider altijd dichtbij en bereikbaar.