Twenteplus
Image default
Business / Business Services

Wat ga je doen met kerst?

Het is bijna kerst dus het wordt tijd om wat leuke activiteiten te plannen. Veel mensen hebben deze periode vrij en willen dan wat leuks doen. Het kan zo zijn dat je even geen inspiratie hebt om iets leuks te kiezen. Ik dat geval wil ik graag helpen door een klein lijstje met leuke activiteiten te publiceren. Misschien vind jij het ook wel leuk.

Het eerste is een shisha lounge bezoeken. Dit is in Nederland nog niet heel populair omdat veel mensen het nog niet kennen. Het is wel heel leuk en gezellig. Het zijn een soort kleine barretjes waar je een waterpijp voor een uurtje kunt huren. Je kiest een lekkere Shisha smaak zoals Fruittabak. De medewerker zal alles klaar zetten zodat je direct kunt roken. Neem een lekker drankje en geniet van de gezelligheid en de muziek.

Wil je liever een specifiek evenement bezoeken? Wat dacht je van Amsterdam Light Festival. Dit is een evenement in het centrum van onze hoofdstad. Allerlei gebouwen zijn versierd met mooie lichtjes. Er zijn ook artiesten de optreden. Al met al een leuk festival. Het is ook leuk om kerstmarkten te bezoeken. Je hoeft niet helemaal naar Duitsland om een grote kerstmarkt te bezoeken. In ons landje zijn er ook genoeg waar je kerstinkopen kunt doen. Drink een lekker warm drankje en geniet van de sfeer. Ook dit jaar is er weer een Glazen Huis tijdens Serious Request. Dit jaar is het in Apeldoorn. Woon je in de buurt van deze stad? Ga er dan zeker eens heen. Het is een leuke sfeer en je kunt genieten van de gezelligheid tijdens deze koude dagen. Zing mee met de radio en doneer wat geld voor het goede doel. Herman Renz heeft ook weer een circus dit jaar. Dit jaar kun je het circus bezoeken in Haarlem. Dat is zeker een aanrader!

https://premium-hookahs.nl/