Twenteplus
Image default
Business / Business Services

Waarom wil ik mijn auto traceren?

Het traceren van auto’s of volledige wagenparken is tegenwoordig een stuk makkelijker dan het voorheen was. Waar het traceren of volgen van auto’s vroeger alleen besteedt wat aan overheidsinstanties, zoals rechercheteams, kan bij wijze van spreken een vader die zijn auto uitleent aan zijn dochter ook zijn auto nauwkeurig volgen. Maar waarom zou je eigenlijk jouw auto willen traceren? Wat is hier de meerwaarde van? Je leest het hieronder!

Gestolen voertuigen in beeld brengen

Allereerst kan het natuurlijk voorkomen dat jouw voertuig wordt gestolen. Bij diefstal of onrechtmatig gebruik van uw voertuigen is het zeer gemakkelijk om deze te lokaliseren en op te sporen. Global TrackMarks biedt een software waar je alleen maar op in hoeft te loggen op de software. Hierna zie je direct de locatie van jouw voertuigen of wagens, waardoor je overtreders altijd een stap voor bent en maatregelen kunt treffen.

Vloot in kaart brengen

Wanneer je jouw auto’s kunt traceren, is het ook zeer gemakkelijk om jouw vloot in kaart te brengen; je kunt jouw wagenpark realtime volgen. Mede dankzij de wereldwijde GPS-plaatsbepaling kun je waar je je ook bevindt jouw voertuigen en/of ladingen lokaliseren via het internet. Hierdoor ontvang je veel bruikbare informatie met betrekking tot het managen van zowel voertuigen als personeel; je kunt kijken of voertuigen optimaal worden gebruikt, of de beste routes zijn gebruik en of jouw personeel zich aan de afspraken houdt.

Besparen

Wanneer je jouw auto’s traceert, is uit onderzoek gebleken dat je ook een hoop bespaart. Met een jouw traceersysteem maak je jouw ritten efficienter en worden de routes logischer. Bovendien zorgt alleen al de aanwezigheid van het systeem voor meer bewustzijn onder medewerkers. Zij worden eraan herinnerd dat zij zuinig dienen te rijden, om daardoor brandstof te besparen. Door het systeem kunnen zij niet de kantjes ervan af rijden lopen en moeten zij zich aan de gemaakte afspraken houden.

 

https://www.globaltrackmarks.nl/