Twenteplus
Image default
Business / Business Services

Waar een 3d pen kopen?

Ben je van plan een 3d pen aan te schaffen? Dan vraag je je ongetwijfeld af waar je deze het beste kan kopen. Er zijn veel aanbieders op de markt en veel verschillende merken en soorten. Dat wordt dus lastig kiezen. Wij adviseren je een 3d pen te kopen bij een leverancier die hierin gespecialiseerd is zoals goedkope3dpen.nl. Een bedrijf dat zich uitsluitend heeft toegelegd op 3d printer pennen en toebehoren zoals filament. Hou ook in de gaten hoe de leverancier wordt beoordeeld. Levert hij snel? Hoe is de service? En niet als laatste: hoe staat het met de prijs.

Welke pen kiezen?

Er zijn veel merken en soorten op de markt. Zeker als je nog nooit gewerkt hebt met een bepaalde 3d pen, is het moeilijk je keuze te bepalen. En ben je een beginner, dan kan je beter een andere pen kiezen dan een gevorderde tekenaar. Maar stel dat je inderdaad nog geen of weinig ervaring met driedimensionaal tekenen hebt. Begin dan met een standaard pen. Niet dat je de goedkoopste moet kiezen, maar wel een standaard pen met niet te veel toeters en bellen. Zoek je een 3d pen voor je kind, let er dan op dat de pen niet te dik is. Daar hebben kleine handjes weinig grip op.

In welke prijsklasse?

De 3d pennen zijn momenteel hot. Dat betekent dat er ook veel gestunt wordt met deze pennen. Maak er gebruik van. Er zijn uitstekende pennen te koop voor zo’n euro. En dan krijg je er ook nog eens filamenten bij in verschillende kleuren. Filamenten zijn rolletjes plastic waarmee je tekent. Ben je een gevorderde tekenaar, dan liggen je eisen waarschijnlijk hoger. Want heb je het tekenen inmiddels onder de knie, dan wil je doorgaans meer. Want het is ook echt geweldig om te doen en de mogelijkheden zijn ongekend.