Twenteplus
Image default
Business / Business Services

Verbeter uw carrière met een loopbaancoach uit Ede

Bent u opzoek naar een loopbaancoach in Ede? Heeft u een eigen bedrijf en bent u woonachtig in of rondom Ede en kunt wel wat extra hulp gebruiken met uw werk? Dan is misschien een begeleider van BLCC wel wat voor u. Bekijk deze loopbaancoach in Ede.

Waarom een loopbaancoach uit Ede

BLCC heeft dé loopbaancoach waar u naar opzoek bent in de omgeving van Ede. Het kan zo zijn dat je een eigen bedrijf hebt, of gewoon ergens in loondienst bent en je merkt dat het soms allemaal niet even makkelijk meer gaat of dat je moeite hebt met het stellen van je prioriteiten. Dit kan door veel oorzaken komen, denk dan bijvoorbeeld aan gebeurtenissen in uw privéleven of misschien wel gewoon veranderingen aan uw baan zelf. In dit geval zou een loopbaancoach een goed hulpmiddel kunnen zijn. De begeleiders helpen u met het oplossen van problemen die u ondervindt en bieden daarbij praktijklessen aan om u te helpen zodat u voortaan weet wat u kan verwachten. Deze problemen kunnen uiteenlopen van persoonlijke problemen, zoals bijvoorbeeld ‘’nee’’ durven zeggen, tot het leiding geven, en toespreken van een groep mensen die niet altijd hun afspraken nakomen. Dit soort praktijk oefeningen kunnen worden gedaan met behulp van een loopbaancoach en een acteur of actrice om het zo realistisch mogelijk te maken.

Uw loopbaancoach uit Ede

U bent woonachtig of werkt in en rondom Ede en wilt een loopbaancoach. Maar voordat u een besluit neemt wilt u natuurlijk eerst weten of de begeleiders van dit bedrijf kwalitatief goed zijn en dus wil je wat meer achtergrond informatie. De oprichter en ook nog steeds eigenaar is Jef van Beckhoven (hij zal ook uw loopbaancoach zijn) en doet dit sinds 1952. Al sinds 1991 werkt hij zelfstandig als trainer en ook nog eens loopbaanadviseur. Kortom, een hele hoop ervaring en een hoop kennis is wat u krijgt aangeboden!

Voordat er een definitief besluit genomen kan worden, is het mogelijk om een gratis kennismakingsgesprek op afspraak met BLCC aan te kunne vragen. Dan krijgt u nog wat extra en uitgebreidere informatie. Dat gesprek zou dan plaatsvinden in Bennekom, wat in de buurt van Ede ligt.