Twenteplus
Image default
Business / Business Services

Unieke bezorgservice maakt kerst weer leuk

Kerst staat weer voor de deur, dat betekend vrienden, familie, liefde, kado’s, samenzijn en nog veel meer. Een mooie kerstboom mag tijden deze bijzondere dagen natuurlijk niet ontbreken. Elk jaar gaan de mensen er massaal op uit om de beste kerstboom in huis te halen. Helaas loopt dit avontuur voor veel mensen uit op een fiasco.

Kerstboombesteld.nl is opgericht door vier jonge ondernemers. Het bedrijf, gevestigd in het westland, maakt het mogelijk om online echte kerstbomen te kunnen bestellen die ze vervolgens bij u thuis komen bezorgen en zelfs graag voor u in de woonkamer zetten. De oprichters achter de unieke bezorgservice stuitte per toeval op de oplossing voor het welbekende kerstprobleem. Namelijk: “Het in huis halen van de kerstboom”.

Als je zelf ooit eerder een kerstboom hebt gekocht herken je dit verhaal vast wel. Op een normale zaterdag in December ga je naar het plaatselijke verkooppunt bij jou in de buurt. Eenmaal aangekomen bij het verkooppunt heb je alweer spijt dat je een zaterdagmorgen hebt gekozen voor deze klus. Dat doet namelijk half Nederland al en het is natuurlijk onwijs druk. Samen met 40 andere gezinnen en drukke mensen probeer je een mooie kerstboom uit te zoeken. Midden in de drukte komt er ook nog eens een verkoper naar je toe die de slechtste kerstboom voor de duurste prijs aan jou probeert te slijten. Lukt het je om niet in zijn mooie praatjes te trappen en vind je zelf een kerstboom die er wel goed uitziet. Dan kom je er natuurlijk achter dat deze kerstboom net niet in je auto past, je moet dus op zoek naar een kleiner formaat. Met veel moeite krijg je de kleinere kerstboom wel in de auto. Je hebt de achterbank neergeklapt en met de naalden in je nek rijd je na een helse dag richting huis. Maandag stap je weer in de auto naar werk en kom je erachter dat je hele auto vol met naalden ligt. Volgend jaar doe ik het anders zeg je tegen jezelf.

 

En dat is precies waar de oprichters van kerstboombesteld.nl voor zorgen. Dit jaar kun jij het anders doen. Op www.kerstboombesteld.nl kun je gemakkelijk een kerstboom uitzoeken en die bestellen. Je kunt er voor kiezen de kerstboom de volgende dag te laten bezorgen of zelf een voorkeursdatum aangeven. De kerstboom wordt bezorgd door kerstboombesteld.nl zelf en ze brengen de boom graag tot in de huiskamer. Op deze manier kan alle aandacht tijdens kerst besteed worden aan de leuke dingen, ik herhaal: “vrienden, familie, liefde, kado’s, samenzijn en nog veel meer.”

 

http://www.kerstboombesteld.nl