Twenteplus
Image default
Business / Business Services

Scheiding in Culemborg

U heeft een scheiding die u moet regelen en u woont in Culemborg. De scheiding in Culemborg verloopt moeizaam en jullie kunnen niet met elkaar onderhandelen. Als deze twee zinnen uw situatie beschrijven, dan kunt u goed terecht bij de Mare Mediation in Culemborg, wij zijn gespecialiseerd in de mediatie van scheidingen. Door een scheiding gaan is een lastige en zware tijd, het constante conflict helpt uw stress verder niet, wij van Mare Mediation in Culemborg begrijpen dit. Wij willen u zo goed mogelijk kunnen helpen met uw scheiding in Culemborg, en zullen ervoor zorgen dat, als u kinderen heeft, deze zo min mogelijk last zullen krijgen van de scheiding.

Rol van mediation bij een scheiding in Culemborg

Mediation kan bij een scheiding regelen in Culemborg helpen in het vreedzaam oplossen van conflicten tussen u en uw ex-partner, waarbij beide partijen zo tevreden mogelijk worden gesteld. Het gaat om compromissen sluiten zodat geen van beide partijen zich benadeeld voelt in het scheidingsproces, gemedieerd door ons in Culemborg. Wij ontnemen u de stress en de last van de scheiding alleen regelen in Culemborg zodat u zich meer kunt focussen op uw emotionele herstel van deze moeilijke periode. Een scheiding is nooit leuk, niet voor u, niet voor uw ex-partner en niet voor uw kinderen, maar het is voor het beste. We kunnen u ervan verzekeren dat u met de mediation van Mare Mediation in Culemborg sneller zult herstellen van deze turbulente fase in uw leven, veroorzaakt door de scheiding. Alles zal sneller opgelost worden, de financiële en wettelijke zaken zullen sneller geregeld worden en u en uw ex-partner maken sneller vorderingen in het uit elkaar gaan.

Kinderen bij een scheiding

Kinderen bij een scheiding is altijd lastig, zeker met zaken regelen omtrent alimentatie en wie er voogdijschap krijgt. Wij van Mare Mediation in Culemborg proberen altijd zo veel mogelijk rekening te houden met de kinderen bij een scheiding. We proberen dan met ze te communiceren zodat zij hun gevoelens kwijt kunnen en niets gaan opkroppen wat tot ongezonde gewoontes leid. Scheiding is nooit leuk, maar met Mare Mediation in Culemborg wordt het iets minder erg.

Gerelateerde artikelen

Schroeven, lijm of tekenmateriaal? Ontdek het bij BNV Tools allemaal!

De fietsenmaker in Veenendaal met de beste service

Hoveniersbedrijf Veenendaal als je een paradijs op aarde wilt