Twenteplus
Image default
Business / Business Services

Personal Programmer

Personal Programmer

Met de economische ontwikkelingen neemt de globalisering van het werkveld toe. Hierdoor wordt het steeds aannemelijker om diensten uit te besteden en gebruik te maken van de kenniseconomie. Bij Personal Programmer heb je daarvoor aan het goede adres. Zij zijn al jaren actief op de arbeidsmarkt en beschikken over ruime ervaring. Dankzij Personal Programmer heb je zelf de touwtjes in handen, terwijl je geniet van de beste service en kennis.

Waarom Personal Programmer?

De unieke constructie maakt het mogelijk om mensen uit het buitenland aan te nemen alsof het je eigen persoon is. Bij Personal Programmer zijn de werknemers universitair geschoold en ze spreken vloeiend Engels. De kosten zijn 40% voordeliger dan een programmeur uit Nederland. En je profiteert van een flexibel contract, met een opzegtermijn van twee maanden. Door de universele taal is het gemakkelijk om met elkaar te communiceren, zodat de programmeurs altijd het beste eruit kunnen halen. En dan nog een succes op langere termijn: de kwaliteit van de programmeurs is hoger dan in Nederland, waardoor er kwalitatief goede resultaten worden opgeleverd.

Hoe werkt het?

De eerste stap zijn de wensen van de klant. Hoeveel programmeurs heeft hij nodig, in welke codeertaal moeten de programmeurs aan de slag en op welk niveau? Daarna wordt er gezocht naar de beste talenten. En deze worden vervolgens ingezet om het team startklaar te maken. Bij Personal Programmer zorgen ze voor een soepele start, zodat het hoogste resultaat behaald wordt. Benieuwd naar succesverhalen? Bij AmigoAmigo hebben ze bij Personal Programmer hebben ze hun team kunnen uitbreiden met twee fulltime programmeurs. En ook wordt er genoemd dat het een positief effect heeft dat de programmeurs vanuit het kantoor samenwerken. Zo kunnen ze kennis met elkaar delen en complexe vraagstukken oplossen. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact op en bekijk wat ze voor jouw kunnen betekenen.

https://www.personalprogrammer.nl/