Twenteplus
Image default
Business / Business Services

Op zoek naar een eiken vloer?

Een eiken vloer heeft eigenlijk maar één nadeel en dat is het onderhoud (klik hier voor eiken vloer). Het onderhouden van een eiken vloer kan een tijdrovende klus zijn. Maar daartegenover staat wel dat er heel wat mogelijkheden zijn wat betreft de afwerking van je eiken vloer. Wanneer je je hart eenmaal verpand hebt aan een echt eiken vloer, is de tijd die het onderhoud je kost, van ondergeschikt belang. Dat heb je graag over voor zo’n alles bepalende factor in je huis. Om het onderhoud in te kunnen schatten is het ook belangrijk voor welke afwerking je kiest. Dat is zeker niet eenvoudig, want bij Bax Houthandel heb je een zeer uitgebreide keuze. Zoals bijvoorbeeld white wash, licht antique, gerookt, stonewashed, geborsteld en nog veel meer. Op de site krijg je al een goede eerste indruk.

Een eiken vloer kan (bijna) altijd

Een eiken vloer is een natuurlijk en een zeer geliefd product. Daarmee krijg je al direct een natuurlijke, warme en gezellige uitstraling in je huis. Een eiken vloer is geschikt voor elk interieur, met de juiste afwerking doe je daar nog een schepje bovenop. Met de huidige technieken is er altijd wel een eiken vloer die in jouw interieur past. Alleen een massief houten vloer bovenop de vloerverwarming, raadt Bax Houthandel je voorzichtig af. Beter is het dan om te kiezen voor een lamelparket. Heb je vloerverwarming? Neem dat zeker contact op met Bax Houthandel, zij geven je een eerlijk advies over bijvoorbeeld de luchtvochtigheid die bij een eiken vloer van belang is. Of bijvoorbeeld informatie over de RC waarde van een eiken vloer in combinatie met vloerverwarming. Luchtvochtigheid en RC waarde zijn overigens voor alle vloeren van belang, niet alleen bij eiken vloeren. Bij een vloerverwarming wil je immers dat op een zo efficiënt mogelijke wijze de warmte kan worden afgegeven uit de vloer aan de ruimte.

Een eiken vloer wanneer je van verandering houdt

Omdat een eiken vloer een natuurproduct is, kun je na een tijdje je eiken vloer gerust laten schuren of zelf schuren met een gehuurde schuurmachine. Wanneer je je eiken vloer vervolgens een andere kleur geeft, krijgt je huis direct een geheel nieuwe uitstraling. Zonder dat er veel hak- en breekwerk aan te pas is gekomen.

Gerelateerde artikelen

Plastische chirurgie

Verklein het verloop in het personeelsbestand

Het populaire Cloud telefonie van de Nederlandse Provider