Twenteplus
Image default
Business / Business Services

Onze ervaring met Groeneveld GDW

Toen wij een tijd geleden in contact zijn gekomen met Groeneveld GDW hebben wij na een gesprek besloten om gebruik te maken van hun diensten. Dit komt doordat wij moeite hadden met verschillende bedrijven die niet wilden betalen wat ze ons verschuldigd waren. We merkten dat het ons beperkte in de werkzaamheden als we te veel aandacht en tijd kwijt waren aan het achterna zitten van deze debiteuren, dit komt dus voornamelijk doordat ze verder niet heel veel aan het doen waren dan weerstand bieden tegen onze telefoontjes. Wij begonnen te twijfelen of we wel gebruik maakten van de juiste strategie. Groenveld GDW was voor ons echt een verademing, omdat zij gewoon de relatie met klanten weten te borgen en op een degelijke manier kunnen bespreken wanneer de rekening betaald gaat worden. Voor deze combinatie is een zeker vakkennis vereist, Groeneveld GDW heeft die en er zijn weinig anderen die dat ook hebben!

Rekening worden weer betaald dankzij Groenveld GDW

Wij ervaren dat Groeneveld GDW ervoor zorgt dat de rekeningen weer helemaal betaald worden. Dit is een fijne actie, want het scheelt gewoon een hoop gezeur aan ons hoofd en het is makkelijk om de balans gelijk te trekken met de resultatenrekening. Groenveld GDW is precies het bedrijf wat ons heeft gered. Om er zeker van te zijn dat we niet langer hoeven te twijfelen aan de mogelijke rekeningen die openstaan maken wij nu continu gebruik van de dienst van Groeneveld GDW en het levert precies dat resultaat op waar wij op hoopten!

Neem contact op

Als je meer wil weten dan kun je zo snel mogelijk verder gaan naar de website van Groeneveld GDW, hier staat namelijk veel informatie over hen en op deze manier kan jij erachter komen op welke manier je geholpen wil worden, als je twijfels hebt dan kan je het beste verdergaan naar de website, want hier heb je gewoon alle informatie die nodig is. Als het niet voldoende is dan moet je contact zoeken en dan ga je het gesprek aan met een medewerker van Groeneveld Gerechtsdeurwaarders om de mogelijkheden te bespreken door de opties op tafel te leggen.